Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Postres y dulces › CREMA CATALANA AMB Thermomix®
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA CATALANA AMB Thermomix®
07 December 2021La crema catalana es de segur un dels postres més tipics de la cuina catalana. Es menja durant tot l'any, pèro especialment el dia de Sant Josep.
Per a la preparació es fa servir una planxa de ferro molt calenta o un bufador de cuina per a cremar la capa de sucre que se li posa al damut.
S'acompanya amb una galeta de gelat, un petit cucurutxo, un carquinyoli ...
Ingredientes
- 1000 g. llet secera
- 5 ous
- 300 g. de sucre (200 g. per la recepta i 100 per cremar)
- 40 g- de maicena
- 1 culleradeta de sucre vainilla o vainilla líquida
- 1 pessic de sal
- la pell d'una llimona (nomes la part groga)
- 1 pal de canyella
Pasos de la receta
Posar la papallona en les ganivetes. Posar en el vas la llet, els ous, 200 g. de sucre, la maicena, el sucre vainilla i la sal. Barrejar 15 seg./vel. 3,5
Afegir la pell de la llimona i la canyella. Programar 11 min./90º/vel.2.
Acabat el temps programat, comprovar si te escuma. Si en te, programar 2 min./90º/vel.2. Si no te escuma programar 2 min./vel.2 sense programar temperatura.
Retirar la papallona. Buidar-ho en 6 cassoletes de fang, empolsinar amb el sucre i cremar amb un bufador de cuina, un cremador especial o gratinar al forn durant uns minuts fins que el sucre es converteixi en caramel.
Si t'agrada la recepta dona-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.