Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

MACARRONS AMB BACALLÀ DE QUARESMA

19 febrero 2021
19 febrero 2021
Categoría:



Resultat del COCINAMOS JUNTOS CON Thermomix® , una recepta per a la Quaresma, fàcil de fer.

Macarrons amb bacallà


INGREDIENTS: (per a 4 racions)


• 1000 gr. d’aigua


• 300 gr. de macarrons


• 150 gr. de bacallà esmicolat al punt de sal


• 300 gr. de tomàquet triturat


• 200 gr. de ceba


• 2 alls


• Formatge ratllat (opcional)


• 30 gr. d’oli


• Sal


PREPARACIÓ:


1. Posar en el vas l’aigua i escalfar 10 min./100º/ vel.1.


2. Afegir-hi els macarrons, la sal i un rajolí d’oli y programar el temps que diu el paquet/ 100º/ gir invertit / vel.cullera.


3. Buidar-ho al recipient Varoma i escorre sota l’aixeta amb aigua freda. Reservar.


4. Posar en el vas, la ceba, els alls i 30 gr. d’oli i trossejar 5 seg./vel.5. Seguidament programar 10 min./100º/vel. 1


5. Afegir-hi el bacallà i programar 5 min./100º/ Gir invertit/ vel.cullera.


6. Afegir-hi el tomàquet i un pessic de sal. Programar 20 min./Gir invertit/ vel. cullera.


7. Posar els macarrons a una cassola i buidar-hi el sofregit i barrejar-ho tot.


8. Servir-ho amb el formatge ratllat (opcional) o amb all i oli casolà



All i oli casolà



INGREDIENTS:


• 1 -2 grans d’all


• 2 d’ous


• 200 gr. d’oli


• Sal


PREPARACIÓ:


1. Posar una gerra sobre la tapa i pesar l’oli. Reservar


2. Posar en el vas els alls, els ous i la sal i triturar 20 seg./vel.5


3. Programar la maquina 1 min. 30 seg. velocitat 4 i tirar l’oli poc a poc damunt la tapa amb el cubilet posat, així l’oli cau poc a poc.

Solicita demostración
19 febrero 2021