Blog de M TERESA CARRIO PRAT

CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

#Aperitivos, entrantes y tapas 18 diciembre 2017

CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

Confit d’ànec amb ceba caramel•litzada i caneló de torró de XixonaINGREDIENTS :Per el caneló•300 gr. de torró de Xixona •300 gr. de torró de yema•200 gr. de foiePer la ceba•700 gr. de ceba•70 gr. de mantega •30 gr. d’oli d’oliva verge•Sal al...

I PER NADAL . . . TORRONS

#Noticias Blog 02 diciembre 2017

I PER NADAL . . . TORRONS

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

La celebració del Nadal,en el món occidental, esta dedicada al solstici d'hivern en que el dia comença a allargar-se de nou, es una festa pagana d'origen religiós  commemorativa al naixement de Jesucrist el 25 de desembre. Cada país o regió te...

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 02 diciembre 2017

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

LLINGOT DE XOCOLATAINGREDIENTS:Decoració•200 gr. de xocolata postres Nestlé Farcit•200 gr. de nata liquida•300 gr. de xocolata postres Nestlé •300 gr. de xocolata amb llet Nestlé•100 gr. de Brandi•100 gr. d’avellanes•100 gr. de guindes en alm...

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ DE COCO AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE COCO INGREDIENTS :•200 gr. de sucre glas.•100 gr. d’ametlles crues sense pell.•100 gr. de coco ratllat.•1 clara d’ou.PREPARACIÓ:1.Posar en el vas el sucre , les ametlles i el coco ratllat, programar 10 seg./vel. 8.2.Afegir-hi la...

TORRÓ DE COCO AMB Thermomix®