Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Sopas y cremas › Vichyssoise de pèsols amb xispa
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Vichyssoise de pèsols amb xispa
15 December 2021Aquesta recepta pertany a la revista Thermomix® n. 158 i esta dissenyada per a servir com una part d'un pica pica. pero es pot servir com a plat principal.
La decoració del plat es fa amb pèsols fregits amb Wasabi (opcional), salsa típica molt picant de la cuina japonesa, es fa servir per a condimentar plats com el sushi o el sashimi.
Ingredientes
- 100 -150 g. de pernil ib'eric en rodanxes
- 100 g. de porro (la part blanca) en rodanxes
- 2 - 3 rametes de julivert fresc (fulles i part de la tija)
- 50 g. de mantega
- 250 g. de patata esclafada
- 300 g. de pèsols congelats
- 500 g. d'aigua
- 1 - 1.5 culleradetes de sal
- 2 - 3 pessics de pebre molt
- 85 g. de pèsols fregits amb wasabi (opcional)
Pasos de la receta
Posar 2 - 3 fulls de paper de cuina en un plat, posar al damunt les rodanxes de pernil i tapar-les amb 2 - 3 fulls mes. Introduir el plat en el microones i programar 2 minuts a màxima temperatura (el pernil te que quedar cruixent).
Retirar del microones i deixar refredar durant 5 minuts.
Posar en el vas el pernil cruixent e iniciar Turbo 1 seg/ 1 cop. Retirar la pols de pernil a un bol i reservar.
Posar en el vas el porro, el julivert i 30 g. de mantega i trossejar 4 seg/vel.5. Amb l'espàtula, baixar els ingredients al fons del vas i sofregir 5 mi./120º/vel.1
Afegir-hi la patata, els pèsols i l'aigua i programar 20 min/100º/vel.1
Incorporar-hi la llet, la sal, el pebre i 20 g. de mantega i programar 5 min./100º/vel 5. Despres iniciar Triturar 1min/vel 10. Repartir la crema en vasos de xerrup i empolsinar amb 1 - 2 pessics de pernil.
Decorar amb 4 - 6 pèsols fregits amb wasabi just abans de servir (opcional)
Si t'agrada la recepta dona-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.