Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Salsas y guarniciones › All i Oli de Codony amb Thermomix®
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
All i Oli de Codony amb Thermomix®
06 December 2021L'all i oli de codony és un producte típic de la cuina de muntanya. La major part de la collita s'utilitza per elaborar el codonyat i el que en resta es fa servir per aquest all i oli.
Es tracta d'un producte molt nutritiu i calòric, amb més capacitat de conservació que l'all i oli normal. Es converteix en un producte adequat per tota mena de plats, tant d'acompanyament per a carns i peixos com de farciment damunt d'una llesca de pa.
Ingredientes
- 2 o 3 codonys
- 1000 g. d'aigua
- 1 poma
- Sal
- 200 g. d'oli
- 4 alls per codony
Pasos de la receta
Posar en el recipient Varoma els codonys pelats, sense pinyols i tallats a quarts.
Tapar el varoma i programar 15 min./Varoma/ vel.1
Posar en la safata Varoma la poma pelada sense pinyols i tallada a quarts. Col.locar la safata dins del Varoma damunt dels codonys i programar 15 min./Varoma/vel.1
Buidar el vas i deixi-ho refredar .
Programar a vel.7 i introduir els alls per el forat.
Amb l’espàtula baixar el contingut als fons del vas.
Afegir-hi els codonys, la poma i la sal. Triturar 6 seg./vel.6
Posar la maquina a vel.4 i tirar l’oli pel damunt de la tapa sense treure el cubilet. (l’oli anirà caient poc a poc dins el vas)
Si t'agrada la recepta dona-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.