Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!

Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!

COCA DE BRIOIX DE SANT JOAN

17 junio 2016
17 junio 2016

COCA DE BRIOIX DE SANT JOAN


INGREDIENTS:

• 3 o 4 cullerades soperes de sucre (depèn de com sigueu de llaminers), millor substituïr-ne una per sucre invertit (AZÚCAR INVERTIDO) quedarà més esponjós i durarà més temps tendre

• La pell de ½ llimona, només ben bé la part groga

• 360 gr de farina de força

• 2 ous

• 50 gr de mantega

• 200 gr de llet

• 30 gr llevat fresc

• 1 pessic de sal

• 1 culleradeta de sucre avainillat

• Sucre torronat*

• 150 gr de fruita confitada o crema pastissera (CREMA PASTISSERA AMB NATA)

• 50 gr de pinyons o ametlla laminada per decorar

PREPARACIÓ:

1. Pulveritzar el sucre i el sucre avainillat 15 seg/vel.10, afegir-hi la pell de la llimona i repetir 15 seg/vel.10 (baixeu els ingredients de les parets del got).

2. Afegir al got la llet, el llevat i la mantega i programar 1 min, 37 graus, vel 2

3. Afegir un ou i barrejar 2 seg/vel.4

4. Afegir la farina i la sal i programar 15 seg/vel.6 i a continuació programar 1 min/funció amassar (espiga) i deixar reposar entre 30-40 minuts dintre del got FINS QUE LA MASSA AIXEQUI EL CUBILET.

5. Deixar la massa sobre el paper de forn engreixat, untar-se les mans amb oli (ens serà més fàcil treballar la massa) i estirar la massa amb les mans donant-li la forma desitjada.

6. Marcar a la massa un rombejat amb l’espàtula o un ganivet i pintar amb ou batut i posar la crema seguint el rombejat marcat i decorar amb la fruita, els pinyons o ametlles i el sucre torronat.

7. Un cop la tinguem decorada s’ha de deixar reposar depèn de la temperatura ambient entre 1,30h o 2h, ha de doblar el seu volum, més temps= més pujada= més esponjosa.

8. Preescalfem el forn a 180ºC i fornegem uns 10min, depèn del forn

*Sucre Torronat: Es fa mullant-se els dits amb aigua o anís i remenant el sucre, quedant humit.

Solicita demostración