Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!

Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!

TORRÓ D’AVELLANES (sense sucre)

30 noviembre 2018
30 noviembre 2018
Categoría:


TORRÓ D’AVELLANES (sense sucre)






INGREDIENTS:




400 gr Avellanes torrades


150 gr Xilitol (Sucrafor)


    5 gr Canyella en pols






ELABORACIÓ:




1. Pulveritzar el xilitol amb la canyella durant 1m / vel 10



2. Afegir-hi les avellanes torrades i moldre durant 15 seg / vel 6. Baixar amb l’ajuda de la espàtula els ingredients cop al fons del got i a programar vel 6 sense temps, fins aconseguir una textura poc oliosa ( semblant al serrí)



3. Enmotllem en un motlle previament preparat amb paper de forn o amb film transparent reservem a la nevera un mínim de 30 minuts.


Solicita demostración
30 noviembre 2018