TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)

#Postres y dulces 30 noviembre 2018

TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)




INGREDIENTS:



200 gr Xocolata negra 80% de cacau SENSE SUCRE


    4 culleradetes de tahín (pasta de sèsam) o 6 culleradetes de sèsam torrat


   50 gr de nous


     2 grapats de fruita vermella fresca


     1 grapat de festucs







ELABORACIÓ:



1.Trossegem les nous 30 seg/ vel 10. Reservem



2.Posem la xocolata al got i la ratllem 10 seg/ vel 10



3.Fonem la xocolata 4 m/50º/vel 2. Mentre folrem un motlle de turró de fusta amb film que sobresurti de la caixa o amb dues tires de paper de forn, una de 25x18,5cms i una altra de 30x8,5 cms creuant-les dins la caixa



4.Afegim les nous reservades, el tahín i els fruits vermells, ho remenem bé amb la espàtula i ho enmotllem en el motllo previament forrat.



5.Decorem amb els festucs trossejats



6.Deixar refredar a la nevera un mínim de 50 minuts