TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)
#Postres y dulces 30 noviembre 2018
TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)
INGREDIENTS:
200 gr Xocolata negra 80% de cacau SENSE SUCRE
4 culleradetes de tahín (pasta de sèsam) o 6 culleradetes de sèsam torrat
50 gr de nous
2 grapats de fruita vermella fresca
1 grapat de festucs
ELABORACIÓ:
1.Trossegem les nous 30 seg/ vel 10. Reservem
2.Posem la xocolata al got i la ratllem 10 seg/ vel 10
3.Fonem la xocolata 4 m/50º/vel 2. Mentre folrem un motlle de turró de fusta amb film que sobresurti de la caixa o amb dues tires de paper de forn, una de 25x18,5cms i una altra de 30x8,5 cms creuant-les dins la caixa
4.Afegim les nous reservades, el tahín i els fruits vermells, ho remenem bé amb la espàtula i ho enmotllem en el motllo previament forrat.
5.Decorem amb els festucs trossejats
6.Deixar refredar a la nevera un mínim de 50 minuts