XARRUP DE "PA AMB TOMÀQUET"
#Aperitivos, entrantes y tapas 17 junio 2018
XARRUP DE "PA AMB TOMÀQUET"
INGREDIENTS:
- 600 gr de tomàquets ben madurs
- 200 gr de molla de pa
- 50 gr d'oli d'oliva
- 8 glaçons
- aigua freda (afegirem més o menys aigua, segons la textura que vulguem aconseguir)
- sal al gust
- Unes llenques de pernil per fer cruixents
PREPARACIÓ:
1. Posar al got els tomàquets i els glaçons i triturar 1 min/vel 10
2. A continuació, incorporar-hi el pa i programar 3 min/ vel 5
3. Tot seguit afegir-hi l'aigua desitjada, la sal i l'oli i remenar uns 20 seg/vel 3
4. Per finalitzar, el servim immediatament en gotets de xarrup i ho decorem amb cruixent de pernil que prèviament haurem deshidratat i torrat al forn o al microones entre papers de cuina absorbents