Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Royo Juan › Postres y dulces › TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)
Eva Royo Juan
Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!
¿Quieres que te llame Eva Royo Juan?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Royo Juan por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)
30 November 2018TORRÓ XOCOLATA AMB FRUITS VERMELLS (sense sucre)
INGREDIENTS:
200 gr Xocolata negra 80% de cacau SENSE SUCRE
4 culleradetes de tahín (pasta de sèsam) o 6 culleradetes de sèsam torrat
50 gr de nous
2 grapats de fruita vermella fresca
1 grapat de festucs
ELABORACIÓ:
1.Trossegem les nous 30 seg/ vel 10. Reservem
2.Posem la xocolata al got i la ratllem 10 seg/ vel 10
3.Fonem la xocolata 4 m/50º/vel 2. Mentre folrem un motlle de turró de fusta amb film que sobresurti de la caixa o amb dues tires de paper de forn, una de 25x18,5cms i una altra de 30x8,5 cms creuant-les dins la caixa
4.Afegim les nous reservades, el tahín i els fruits vermells, ho remenem bé amb la espàtula i ho enmotllem en el motllo previament forrat.
5.Decorem amb els festucs trossejats
6.Deixar refredar a la nevera un mínim de 50 minuts