Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Royo Juan › Verduras, hortalizas y ensaladas › CANELONS DE CRÊPE AMB PORROS, PASTANAGA, POMA, TEMPEH DE CIGRÓ I BEIXAMEL D’AMETLLA (vegans)
Eva Royo Juan
Soy Agente Comercial de Thermomix® en la delegación de Manresa y en mi sección en la Blogosfera Thermomix® compartiré con vosotros todo aquello que a mi me ha hecho cambiar mi vida. Cocinar con y trabajar en Thermomix® ! Si quieres acompañarme...tu también puedes hacer las dos cosas. Contacta conmigo y te explico como!
¿Quieres que te llame Eva Royo Juan?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Royo Juan por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CANELONS DE CRÊPE AMB PORROS, PASTANAGA, POMA, TEMPEH DE CIGRÓ I BEIXAMEL D’AMETLLA (vegans)
01 December 2018CANELONS DE CRÊPE AMB PORROS, PASTANAGA, POMA, TEMPEH DE CIGRÓ I BEIXAMEL D’AMETLLA (vegans)
Ingredients per al crêpe:
-375 gr. llet atmella
- 30 gr. sucre morè
-200 gr. farina d’espelta integral
- 1 culleradeta de llevat químic o impulsor
- 10 gr. d’Oli d’oliva
Ingredients per al farcit:
- 300 gr. porro
- 250 gr. Tempeh de cigró
- 100 gr. pastanaga
- 100 gr. d’oli oliva
- 1 poma
- 1 clau
- Nou moscada
Ingredients per a la beixamel:
-40 gr. d’oli oliva
-40 gr. de farina d’ametlla
-20 gr. de farina de blat de moro (maicena)
-500 ml de llet d’atmella sense sucre
-Pebre
-Nou moscada
Preparació:
1r. - Primer fem la masa dels crêpes. Posem al got tots els ingredients per a fer els crêpes i programem 1 m/ vel 6. Reservem en un bol.
2n. – Mentre reposa la massa, ens disposem a fer el farcit. Posem al got el porro, la pastanaga, la poma, l’oli, el clau i la nou moscada i trossegem 4 seg/vel 5
3r.- A continuació ho sofregim 15 min/120 graus/ vel cullera
4t. –Afegim al got el tempeh esmicolat i programem 5 min / 120 graus/ vel cullera. Ho reservem en en bol.
5è.- Un cop fet el farciment, fem la beixamel. Posem oli al got i l’escalfem durant 3 min / 100ª/ vel 1.
6è.- Hi afegim les farines I ofegem durant 3 min/ 100º /vel 1
7è.- Afegim al got, la llet, la sal, el pebre i la nou moscada i programem 6 miin / 90ª/ vel 4.
8è.- Mentre es fa la beixamel, fem els crêpes en una crepera o paella als fogons. Farçim els crêpes, els enrotllem com un canaló, els posem en una safata apta pel forn i els cobrim amb una fina capa de beixamel on hi podem posar formatge vegà o llevat nutricional per anar uns petits minuts al forn