PASTIS DE MARISC
#Aperitivos, entrantes y tapas 30 mayo 2020
300g. Lactonesa
300g. Gambetes cuites
250g. Palets de cranc
3 llaunes de tonyina amb oli (de 80g. Aprox.)
Pa de motlle sense costra
Preparació:
1. Posar al got les gambetes i els palets de cranc. Trossejar 6seg./gir invers/Vel. 4.
2. Afegir la tonyina amb l'oli, 150g. de lactonesa i tornar a programar 10seg./gir invers/Vel. 4.
3. Cubrir una safata rectangular amb film transparent. Posar sobre la base una capa de lactonesa, una capa de pa de motlle, la meitat del preparat, una altre capa de pa i tornar a possar la resta del preparat i per ultim una capa de pa. Pintar amb lactonesa.
4. Tapar amb film transparent i reservar a la nevera unes 8h.
5. Treure del motllo el pastis i emplatar amb una safata i decorar amb gambetes, enciam, cogombrets, cherrys, etc.
Bon profit!!!