PASTIS DE MARISC

#Aperitivos, entrantes y tapas 30 mayo 2020


Ingredients:


300g. Lactonesa


300g. Gambetes cuites


250g. Palets de cranc


3 llaunes de tonyina amb oli (de 80g. Aprox.) 


Pa de motlle sense costra


Preparació:


1. Posar al got les gambetes i els palets de cranc. Trossejar 6seg./gir invers/Vel. 4.


2. Afegir la tonyina amb l'oli, 150g. de lactonesa i tornar a programar 10seg./gir invers/Vel. 4.


3. Cubrir una safata rectangular amb film transparent. Posar sobre la base una capa de lactonesa, una capa de pa de motlle, la meitat del preparat, una altre capa de pa i tornar a possar la resta del preparat i per ultim una capa de pa. Pintar amb lactonesa. 


4. Tapar amb film transparent i reservar a la nevera unes 8h. 


5. Treure del motllo el pastis i emplatar amb una safata i decorar amb gambetes, enciam, cogombrets, cherrys, etc.


Bon profit!!!