Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Sopas y cremas › Caldo amb mandonguilles, ensaladilla i pollastre (batch cooking)
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Caldo amb mandonguilles, ensaladilla i pollastre (batch cooking)
29 March 2021Caldo amb mandonguilles, ensaladilla i pollastre (batch cooking)
Ingredients
- Pel caldo:
- 1 carcassa de pollastre
- 1 patata
- 1 pastanaga
- 1/2 porro
- 1,750 l aigua
- Sal
- Ensaladilla
- 1 pollastre tallat a trossos (com per rostir)
- 2 o 3 ous
- 1 bossa de rostir
Preparació
1. Posi la carcassa partida per la meitat junt amb la patata, la pastanaga, el porro i una culleradeta de sal. Aboqui aigua al damunt fins arribar a dos dits de dalt del cistellet.
2. Posi les mandonguilles al recipient Varoma (deixant foradets lliures perquè pugi el vapor) i l'ensaladilla a la safata. Programi 60 Min / varoma / vel 1.
3. Mentrestant, posi el pollastre tallat dins la bossa de rostir i posi sal, pebre, pimentón i herbes al gust. Posi un raget d'oli i un xorret de brandy. Tanqui la bossa i barregi bé perquè s'integri tot i deixar reposar fins que la primera cocció del caldo acabi.
4. Un cop passats els 60 minuts, tregui les mandonguilles del recipient i l'ensaladilla de la safata. Aboqui el caldo a un recipient i torni a posar el cistellet al got, una culleradeta de sal i aigua fins arribar a dos dits de dalt de tot. Programi 60 Min / varoma / vel 1. Aquesta vegada al Varoma hi posarem la bossa amb el pollastre vigilant de no tapar tots els forats del recipient Varoma i dos O tres ous embolicats amb film transparent. Per evitar tapar els forats pot posar un cercle d'emplatar sota la bossa, tal i com veieu a baix.
5. Després d'aquests 60 minuts, barrejarem els dos caldos i reservarem el pollastre. Posarem 1.5 l de caldo al got amb la pasta que volguem i les mandonguilles i programarem temps de cocció de la pasta / 100°/ gir invers / vel cullera.
Suggeriments:
- els ous tallats petits ens serviran per menjar amb l'ensaladilla. També hi podem afegir una llauna de tonyina.
- el pollastre el podem menjar el dia següent escalfat a la paella o gratinat uns minuts al forn. Posar-li amb el líquid de la cocció que ens ha quedat a la bossa.