Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Sopas y cremas › HUMMUS DE PÉSOLS NEGRES AMB Thermomix®
Te inspira
Te enseña
Thermomix® Barcelona Manresa
M Teresa Carrio Prat
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
HUMMUS DE PÉSOLS NEGRES AMB Thermomix®
05 November 2017HUMMUS DE PÈSOLS NEGRES
INGREDIENTS:
•450 gr. de pèsols negres cuits
•60 gr. de tahín (pasta de sèsam)
•2 cullerades de suc de llimona
•6 grans d’all
•1 pessic de comí
•Oli d’oliva
•Sal
PREPARACIÓ:
1.Triturar els alls posant la maquina en marxa 5 seg./ vel. 6 i tirant-los pel brocal.
2.Baixar els alls de la paret al fons del vas
3.Afegir-hi els pèsols negres, el tahín, el comí i el suc de llimona i triturar 1 min. /vel.6-10 progressiu. Baixar les restes de la paret al fons del vas i repetir la trituració.
4.Servir-ho amb un raig d’oli i un polsim de sal.