Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Hola! Us deixo penjada una de les receptes que vam fer a la classe de Cuina Nutritiva. A més a més, també us deixo per escrit, tota la informació que ens va transmetre l'Ester Comellas (Naturòpata i col•laboradora de la classe) sobre l'ingredient estrella de la classe:
EL MISO:
És un aliment fermentat (pasta) de la Soja, sal marina i fulles koji (ferment fúngic)
Té un gran valor energètic i nutritiu.
El Miso sempre s'ha d'afegir al final de la cocció, evitant que bulli, ja que perdría els seus enzims i lactobacillus i no ens beneficiariem de les seves propietats.
PROPIETATS:
*Alcalinitza PH metabòlic
*Estimula la digestió i ajuda a l'absorció de nutrients
*Regenera la flora intestinal
*Crea un bon nivell d'energia i vitalitat
*En les estacions fredes, manté la temperatura corporal estable.
*Nodreix la pell i el cabell
*Conté àcid linoleic i lecitina que ajuden a disoldre el colesterol
*Fluodifica la mucositat dels pulmons i vies respiratòries
*Ric en vitamines del grup B, en ferro i en minerals
*Protector davant les radiacions com quimioteràpia i radioteràpia
TIPUS:
Mugi Miso: Està fet de Soja i Ordi (no apte per celiacs). Sabor dolç intens.
Hatcho Miso: Està fet de soja fermentada i llavors koji. No conté cap cereal. Especial per a èpoques fredes ja que conté més proteïnes. 3 anys de fermentació. Gust molt fort.
Genmai Miso: Està fet de soja i arròs integral. És aromàtic. 12 mesos de fermentació. Sabor suau.
Kome Miso: Està fet de soja i arròs blanc. És dolçet. 18 mesos de fermentació.
Shiro: "Miso blanc". 12 mesos de fermentació. És suau i no conté tantes propietats.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta