BUNYOLS DE BACALLÀ

#Aperitivos, entrantes y tapas 19 febrero 2021

Hola,


Avui us porto una recepta de bunyols de bacallà típics de la Quaresma. Recepta molt fàcil i bona.


Ingredients:


250 gr. de bacallà dessalat i desmiculat


2 grans d'all


Unes fulles de julivert


100 gr. de farina


1 Ou.


1 culleradeta de llevat químic en pols ( tipus royal) 


150 ml. d'Aigua Mineral.


 500 ml d'Oli d’oliva per fregir els bunyols


si vols que siguin especiats, pots posar una pebre canyella sense llavors, o 3 claus. 


Preparació:


1- Posar els alls i el julivert en el got, triturar 5sg/ vel 5


2- Afegir el bacallà i triturar 20 sg / vel 5


    ( en aquest pas hi posaríem la pebre canyella o els claus)


3- Incorporar la resta d'ingredients i programar 15 sg / vel 3


4- En una cassola o una paella fonda hi posem abundant oli i quan estigui calent i amb dues culleretes anem fregint petites porcions, un cop fets els deixeu en una safata amb paper de cuina per absorbir tot l'oli. 


Recomanacions, els podeu acompanyar amb una salsa holandesa, o una maionesa amb un toc de cúrcuma.


Bon profit