Cheesecake de gerds vegà

#Postres y dulces 10 octubre 2020



HOL@


El mes d'octubre és el mes ROSA, dedicat a totes les dones. I aquí teniu una recepta molt rosa i molt saludable. Espero que us animeu a fer-lo.


La recepta pertany a la revista n.144 i la teniu disponible també a Cookidoo.


INGREDIENTS:


200 gr. anacards crus, remullats durant entre 4-8 hores.


150 gr. ametlla crues sense pell


125 gr. dàtils de Medjool (5 dàtils)


130 g de llet de coco (que tinga un 60% aprox. de coco


20 g suc de llimona


70 g sirope d'atzavara


1 culleradeta de vainilla líquida (opcional)


PREPARACIÓ:


1) Posa en remulls els anacards entre 4-8 hores amb aigua


2) Posa les ametlles en el got i tritura 7 sg/Vel 6


3)  Afegeix els dàtils, 20 gr oli de coco i trosseja 20 g/ vel 5. Cobreix amb aquesta preparació el fons del motlle desmuntable i antiadherent. Vés pressionant amb l'ajuda d'una cullera perquè quedi ben compacte, reserva en la nevera.


4) Posa en el got els anacards ben escorreguts i tritura 10 sg / vel 10 


5) Afegeix: 40 gr oli de coco, la llet de coco, el suc de llimonada, el Xarop atzavara, la vainilla i 100 gr de gerds. Tritura 1 m/ vel 10. Amb l'espàtula, baixa els ingredients al fons del got.


6) Incorpora la resta de gerds i barreja 10 sg/ gir invers vel 4.


Aboca en el motlle la barreja i reserva en el frigorífic durant 4 hores aprox.


* nota: Pots decorar amb fruits vermells per sobre, i també pots substituir els gerds per maduixes..