Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Carnes y aves › VEDELLA DEL BERGUEDA AMB LLENEGUES AMB Thermomix®
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
VEDELLA DEL BERGUEDA AMB LLENEGUES AMB Thermomix®
24 October 2017VEDELLA DEL BERGUEDÀ AMB LLENEGUES
INGREDIENTS:
•Llenegues
•600 gr. d’aigua
•2 – 3 dents d’all
•2 cebes tendres
•1 fulla de llorer
•1 branca de farigola
•1 trosset de canyella
•50 gr. d’oli d’oliva
•120 gr. de tomàquet natural triturat
•800 gr. de vedella del Berguedà salpebrada i enfarinada ( Llata)
•50 gr. de brandi
•1 culleradeta de sal
PREPARACIÓ:
1.Posar en el Vas l’all, les cebes, el llorer, la farigola, la canyella i l’oli. Trossejar 3seg./vel.5. i sofregir 10 min./120º/vel.1
2.Afegir el tomàquet i programar 7 min./120º/ Vel.1
3.Incorporar els filets de vedella (treure’ls l’excés de farina) i el brandi i programar 1 min./Varoma/ Gir invertit/ vel.1 sense posar el cubilet.
4.Afegir la sal i les llenegues i l’aigua. Programar 30 min./Varoma/Gir invertit/ vel. Cullera.
5.Col•locar els filets i les llenegues en una cassola i servir