Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Cocción en varoma › PATATES HASSELBACK AMB Thermomix®
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PATATES HASSELBACK AMB Thermomix®
29 October 2017Recepta copiada de la Revista n.50 Thermomix® , i que acompanya a la de les GALTES ESTOFADAS AL WISKY thermomix-manresa.es/carrioprat/carnes-y-aves
PATATES NOVES HASSELBACK
INGREDIENTS: Per a 12 racions
•6 patates noves amb pell rentades (de 150 gr. a 200 gr. c/u )
•4 – 5 tires de beicon tallades a tires de 2 cm.
•4 – 6 fulles de llorer
•1 cullerada de romaní sec trinxat
•1 cullerada de sal fumada en escames
•30 gr. de formatge parmesà ratllat
PREPARACIÓ:
1-Talli les patates en rodanxes de 5 mm. Posant-les sobre una superfície còncava ( una cullera gran) o posant 2 palets xinesos, un a cada costat de la patata damunt d’una taula de tallar, de manera que al tallar les rodanxes, el ganivet topi sobre els palets i les rodanxes quedin lligades com les fulles d’un llibre. Introdueixi trossos de beicon entre les lamines de patata, 1 fulla de llorer a cada patata, empolsini-les amb el romaní i possi-les en el Varoma.
Col•loqui el Varoma en la seva posició en el moment indicat el la recepta de les galtes estofades.
2-Precalentar el forn a 220ºC.
3-Quan les patates estiguin cuites, empolsini-les amb sal i formatge. Posi-les al forn durant 15 minuts o fins que estiguin rosses. Servir-les amb les galtes
SUGERENCIA: Si vol fer la recepta sense fer el guisat, en el pas 1 posi 700 gr. d’aigua en el vas, col•loqui el Varoma en la seva posició i programi 40 min./Varoma/vel. 1.
Trií les patates fines i allargades i de mida regular.