Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

18 diciembre 2017
18 diciembre 2017



Confit d’ànec amb ceba caramel•litzada i caneló de torró de Xixona


INGREDIENTS :
Per el caneló
• 300 gr. de torró de Xixona
• 300 gr. de torró de yema
• 200 gr. de foie
Per la ceba
• 700 gr. de ceba
• 70 gr. de mantega
• 30 gr. d’oli d’oliva verge
• Sal al gust
• 30 gr. de caramel líquid
• Pebre al gust
Per la resta
• 2 confits d’ànec
• 1 baguette tallada a llesques (o pa rústic, crackers, torradetes, etc.)
• Sal al gust


PREPARACIÓ:
Per el caneló
1. Posar en el vas el torró de Xixona i programar 15 seg. / vel. 6
2. Afegir-hi el foie i programar 10 seg. /vel. 6
3. Retirar-ho a un bol i guardar-ho a la nevera uns 30 min. aproximadament
4. Mentrestant posar entre dos papers de forn el torro de yema i estirar –lo amb un corró fins que quedi una lamina fina.
5. Tallar a quadradets ( 4 x 4 cm). i posar la barreja reservada al damunt. Embolicar-ho fent canelons.
Per la ceba
6. Posar en el vas la meitat de les cebes tallades a quarts i programar 6 seg. / vel. 4. Buidar el vas y reservar. Repetir amb l’altre meitat de les cebes.
7. Posar tota la ceba trinxada en el vas. Afegir-hi la mantega i l’oli
Per la resta
8. Posar el confit d’ànec en el recipient Varoma. Col•locar el Varoma a la seva posició. Programar 30 min. / varoma / Gir invertit / vel. 1
9. Afegir en el vas el caramel líquid, el pebre i la sal. Programar 10 min. /varoma / Gir Invertit / vel. 1.
10. Col•locar en una safata, el pa torrat amb la ceba caramel•litzada, al damunt el confit d’ànec a trossets i el caneló cremat prèviament amb un bufador o cremador de cuina.


IMFORMACIÓ:
Recepta cedida per M. Teresa Carrió Prat
Solicita demostración