CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

#Aperitivos, entrantes y tapas 18 diciembre 2017



Confit d’ànec amb ceba caramel•litzada i caneló de torró de Xixona


INGREDIENTS :
Per el caneló
•300 gr. de torró de Xixona
•300 gr. de torró de yema
•200 gr. de foie
Per la ceba
•700 gr. de ceba
•70 gr. de mantega
•30 gr. d’oli d’oliva verge
•Sal al gust
•30 gr. de caramel líquid
•Pebre al gust
Per la resta
•2 confits d’ànec
•1 baguette tallada a llesques (o pa rústic, crackers, torradetes, etc.)
•Sal al gust


PREPARACIÓ:
Per el caneló
1.Posar en el vas el torró de Xixona i programar 15 seg. / vel. 6
2.Afegir-hi el foie i programar 10 seg. /vel. 6
3.Retirar-ho a un bol i guardar-ho a la nevera uns 30 min. aproximadament
4.Mentrestant posar entre dos papers de forn el torro de yema i estirar –lo amb un corró fins que quedi una lamina fina.
5.Tallar a quadradets ( 4 x 4 cm). i posar la barreja reservada al damunt. Embolicar-ho fent canelons.
Per la ceba
6.Posar en el vas la meitat de les cebes tallades a quarts i programar 6 seg. / vel. 4. Buidar el vas y reservar. Repetir amb l’altre meitat de les cebes.
7.Posar tota la ceba trinxada en el vas. Afegir-hi la mantega i l’oli
Per la resta
8.Posar el confit d’ànec en el recipient Varoma. Col•locar el Varoma a la seva posició. Programar 30 min. / varoma / Gir invertit / vel. 1
9. Afegir en el vas el caramel líquid, el pebre i la sal. Programar 10 min. /varoma / Gir Invertit / vel. 1.
10.Col•locar en una safata, el pa torrat amb la ceba caramel•litzada, al damunt el confit d’ànec a trossets i el caneló cremat prèviament amb un bufador o cremador de cuina.


IMFORMACIÓ:
Recepta cedida per M. Teresa Carrió Prat