Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Carnes y aves › GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB Thermomix®



¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB Thermomix®
29 octubre 2017Recepta copiada de la revista n. 98 Thermomix® , i que va lligada amb la de les PATATES HASSELBACK, que es fan en el Varoma, pero tambè es pot fer sola.
thermomix-manresa.es/carrioprat/coccion-varoma
GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB FIGUES
INGREDIENTS: Per a 6 racions
• 100 gr. d’alls pelats i lleugerament xafats
• 75 gr. d’oli d’oliva verge extra
• 800-1000 gr. de galtes de porc salpebrades
• 2 fulles de llorer
• 1 ramet de julivert picat
• 250 gr. de vi aromós
• 100 gr. de whisky
• 1 pastilla de caldo de carn o 1 cullerada de sal
• 30 gr. de suc de taronja natural
• 1 raig de suc de llimona
• 6 – 8 figues seques (la meitat partides per la meitat i la resta senceres)
PREPARACIÓ:
1- Posi en el vas el alls i l’oli i programi 5min./Varoma/ vel. cullera
2- Afegir les galtes salpebrades, el llorer, el julivert, el vi, el whisky, la pastilla de caldo i els sucs i programi 45 min/Varoma/Gir.Invert / vel. cullera.
Posi el Varoma amb les patates hasselback i retiri quan acabi
3-Afegir al vas les figues i programi 10 min./100º/vel. cullera.
Bolcar-ho a una safata i servir amb les patates
SUGERENCIA: Si no vol posar el Varoma, programi en el pas 2 : 45 min/100ºC /vel. cullera