Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB Thermomix®

29 octubre 2017
29 octubre 2017
Categoría:


 Recepta copiada de la revista n. 98 Thermomix® , i que va lligada amb la de les PATATES HASSELBACK, que es fan en el Varoma, pero tambè es pot fer sola.


thermomix-manresa.es/carrioprat/coccion-varoma



GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB FIGUES



INGREDIENTS: Per a 6 racions


• 100 gr. d’alls pelats i lleugerament xafats


• 75 gr. d’oli d’oliva verge extra


• 800-1000 gr. de galtes de porc salpebrades


• 2 fulles de llorer


• 1 ramet de julivert picat


• 250 gr. de vi aromós


• 100 gr. de whisky


• 1 pastilla de caldo de carn o 1 cullerada de sal


• 30 gr. de suc de taronja natural


• 1 raig de suc de llimona


• 6 – 8 figues seques (la meitat partides per la meitat i la resta senceres)


PREPARACIÓ: 


1- Posi en el vas el alls i l’oli i programi 5min./Varoma/ vel. cullera


2- Afegir les galtes salpebrades, el llorer, el julivert, el vi, el whisky, la pastilla de caldo i els sucs i programi 45 min/Varoma/Gir.Invert / vel. cullera.


Posi el Varoma amb les patates hasselback i retiri quan acabi


3-Afegir al vas les figues i programi 10 min./100º/vel. cullera.


Bolcar-ho a una safata i servir amb les patates



 SUGERENCIA: Si no vol posar el Varoma, programi en el pas 2 : 45 min/100ºC /vel. cullera

Solicita demostración
29 octubre 2017