GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB Thermomix®

#Carnes y aves 29 octubre 2017


 Recepta copiada de la revista n. 98 Thermomix® , i que va lligada amb la de les PATATES HASSELBACK, que es fan en el Varoma, pero tambè es pot fer sola.


thermomix-manresa.es/carrioprat/coccion-varoma



GALTES ESTOFADES AL WHISKY AMB FIGUES



INGREDIENTS: Per a 6 racions


•100 gr. d’alls pelats i lleugerament xafats


•75 gr. d’oli d’oliva verge extra


•800-1000 gr. de galtes de porc salpebrades


•2 fulles de llorer


•1 ramet de julivert picat


•250 gr. de vi aromós


•100 gr. de whisky


•1 pastilla de caldo de carn o 1 cullerada de sal


•30 gr. de suc de taronja natural


•1 raig de suc de llimona


•6 – 8 figues seques (la meitat partides per la meitat i la resta senceres)


PREPARACIÓ: 


1-Posi en el vas el alls i l’oli i programi 5min./Varoma/ vel. cullera


2- Afegir les galtes salpebrades, el llorer, el julivert, el vi, el whisky, la pastilla de caldo i els sucs i programi 45 min/Varoma/Gir.Invert / vel. cullera.


Posi el Varoma amb les patates hasselback i retiri quan acabi


3-Afegir al vas les figues i programi 10 min./100º/vel. cullera.


Bolcar-ho a una safata i servir amb les patates



 SUGERENCIA: Si no vol posar el Varoma, programi en el pas 2 : 45 min/100ºC /vel. cullera