Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

KRINGLE ESTONIA AMB Thermomix®

27 noviembre 2017
27 noviembre 2017
Categoría:

KRINGLE ESTONIA


 

INGREDIENTS:

MASSA

• 30 gr. de sucre

• La pell de ½ llimona (nomes la part groga)

• 120 gr. de llet

• 30 gr. de mantega

• 15 gr. de llevat premsat fresc

• 1 rovell d’ou

• 300 gr. de farina de força

• 1 pessic de sal


FARCIT

• 50 gr. de mantega a temperatura ambient

• 60 gr. de sucre

• 2 cullerades de canyella molta

• 50 gr. de nous picades grosses o fruites confitades variades a trossos

GLASSEJAT

• 20 gr. de clara d’ou

• 50 gr. de sucre glacé






PREPARACIÓ:

MASSA

1- Posi en el vas el sucre i la pell de la llimona i polvoritzí 15 seg./vel.10

2- Amb l’espàtula, baixi els ingredients al fons del vas y afegeixi la llet, la mantega i el llevat. Programi 1 min./37ºC/vel.2

3-Afegir-hi el rovell d’ou i barregi 4 seg./ vel. 3

4-Afegir-hi la farina i la sal i amassi 2 min/vel.espiga. Retiri la massa del vas i dóna-li forma de bola. Deixar reposar en una bossa de plàstic fins que dobli el volum (aprox. 1 hora, en funció de la temperatura ambient)


FARCIT

5-Sense rentar el vas, posar la mantega, el sucre i la canyella i barregi 1min./50º/vel.2

6-Precalentar el forn a 180º

7-Quan la massa ja a doblat el volum, posi-la en la superfície de treball empolsinada de ferina i estiri-la amb ajuda d’un corró, fins a tenir un rectangle d’aprox. 40x50 cm.

Unti-la amb la crema de farcir, empolsini-la amb les nous i enrotlli-la per la part mes ample.

Talli el rotlle per la meitat a la llargada, deixant un dels extrems sense tallar. Creu-hi la massa de manera que el tallat quedi al damunt i ajunti els extrems formant una rosca.

Col•loqui en una safata de forn folrada amb paper de forn i enforni a 180ºc durant 20 min.

8- Mentrestant prepari el glacejat barrejant en un vol la clara d’ou i el sucre glacé. Retiri del forn i pinti amb el glacejat. Servir-ho quan estigui fred.


SUGERENCIA: Pot canviar el farcit per una altre al seu gust, dolç o salat









         


Solicita demostración
27 noviembre 2017