Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

LLAGOSTINS AMB SALSA D'OPORTO I XOCOLATA AMB Thermomix®

29 octubre 2017
29 octubre 2017
Categoría:




LLAGOSTINS AMB SALSA D’OPORTO I XOCOLATA


INGREDIENTS:


Picada


• 2 dents d’all


• 15 gr. d’ametlles crues sense pell i torrades


• 2 rametes de julivert fresc (nomes les fulles)


• 25 gr. de xocolata fondant


• 1 bitxo petit (Cayena)


Fumet de marisc


• 50 gr. d’oli d’oliva verge extra


• 600 gr. de llagostins


• 50 gr. de vi d’oporto


• ½ pastilla de caldo de peix


• 100 gr. d’aigua


Sofregit


• 50 gr. oli d’oliva verge extra


• 50 gr. de pastanagues a trossos


• 75 gr. de ceba a trossos


• 1 fulla de llaurer


• ½ cullerada de pebre vermell



PREPARACIÓ:


Picada


1. Posi en el vas els alls, les ametlles, el julivert, el xocolata i el bitxo i trituri 5 seg./vel. 7. Retiri a un bol i reservi


Fumet de marisc


2. Sense rentar el vas, escalfi l’oli 3 min./Varoma/vel.1. Mentrestant, peli els llagostins, separi els caps i les closques i reservi els cossos.


3. Posi els caps i les closques dels llagostins en el vas i programi 4 min./ Varoma/ vel.1


4. Incorpori el vi d’Oporto i, sense posar el cubilet, programi 1min./Varoma/ vel.1


5. Afegir-hi la pastilla de caldo i l’aigua i trituri 30 seg./vel.3. A continuació programi 2 min./Varoma/vel.2. Coli el contingut i reservi’l en un bol.


6. Renti el vas i la tapa


Sofregit


7. Posi en el vas l’oli, la pastanaga i la ceba i trituri 4 seg./vel.4


8. Agregui el llaurer i fregeixi 3 min./Varoma/Gir esquerra/ vel. cullera


9. Incorpori la picada reservada i programi 2 min./Varoma/Gir esquerra/ vel. cullera


10. Obri la tapa i afegir el pebre vermell al voltant de les ganivetes.


11. Afegir el fumet de marisc reservat.


12. Situï el Varoma a la seva posició amb els llagostins i programi 5-6 min. /Varoma/Gir esquerra / vel.cullera.


13. Col•loqui els llagostins en una safata i posi pel damunt el contingut del vas. Servir-ho immediatament

Solicita demostración
29 octubre 2017