Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

02 diciembre 2017
02 diciembre 2017
Categoría:



LLINGOT DE XOCOLATA


INGREDIENTS:


Decoració


• 200 gr. de xocolata postres Nestlé


Farcit


• 200 gr. de nata liquida


• 300 gr. de xocolata postres Nestlé


• 300 gr. de xocolata amb llet Nestlé


• 100 gr. de Brandi


• 100 gr. d’avellanes


• 100 gr. de guindes en almívar escorregudes


• 100 gr. d’ametlles crues


• 100 gr. de panses macerades en el brandi de la recepta


• 70 gr. de galetes torrades trinxades amb la ma



Útils necessaris:


Paper de bombolles dels d’empaquetar, per posar-ho en un motlle plum cake.


Un motlle plum cake.


Un pinzell per pintar la xocolata.



PREPARACIÓ:


1. Posi en el vas la xocolata trossejat, per la decoració del paper de bombolles, i trossegi 10 seg./vel.10. A continuació programi 4 min./40º/ vel.3


2. Folri el motlle plum cake, amb el paper de bombolles, amb les bombolles cap a dins del motlle, deixant que sobresurti per poder embolicar el motlle i guardar al frigorífic.


3. Pinti el fons i les parets de motlle amb el xocolata fos, fent una capa gruixuda. Posi-ho al frigorífic perquè endureixi.


4. Sense rentar el vas, posi la nata liquida y programi 5 min./100º/vel.2.


5. Afegir-hi les dues xocolates trossejades i remogui a vel. 1 perquè es desfaci lentament. Vagi augmentant la velocitat poc a poc fins que s’hagi fos tota la xocolata. Quan ja estigui llest, programi uns segons a vel.3. Incorpori el Brandi amb les panses i la resta de fruits secs, guindes i galetes trossejades. Barregi tot molt be amb l’espàtula fins que la barreja sigui homogènia.


6. Tregui el motlle del frigorífic ( el xocolata ja estarà endurit en el paper de bombolles) i ompli amb la barreja que tenim en el vas. Tapi-ho amb el paper que sobresurt del motlle i deixi’l en el frigorífic, millor d'un dia pel altre.


7. Desemmotlli en una safata apropiada treien el paper de bombolles, quedant tot el dibuix en la xocolata. Guardi-ho al frigorífic fins el moment de servir-ho..

Solicita demostración
02 diciembre 2017