advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Comprar Thermomix®

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

02 December 2017
02 December 2017
Categoría:



LLINGOT DE XOCOLATA


INGREDIENTS:


Decoració


•200 gr. de xocolata postres Nestlé


Farcit


•200 gr. de nata liquida


•300 gr. de xocolata postres Nestlé


•300 gr. de xocolata amb llet Nestlé


•100 gr. de Brandi


•100 gr. d’avellanes


•100 gr. de guindes en almívar escorregudes


•100 gr. d’ametlles crues


•100 gr. de panses macerades en el brandi de la recepta


•70 gr. de galetes torrades trinxades amb la ma



Útils necessaris:


Paper de bombolles dels d’empaquetar, per posar-ho en un motlle plum cake.


Un motlle plum cake.


Un pinzell per pintar la xocolata.



PREPARACIÓ:


1.Posi en el vas la xocolata trossejat, per la decoració del paper de bombolles, i trossegi 10 seg./vel.10. A continuació programi 4 min./40º/ vel.3


2.Folri el motlle plum cake, amb el paper de bombolles, amb les bombolles cap a dins del motlle, deixant que sobresurti per poder embolicar el motlle i guardar al frigorífic.


3.Pinti el fons i les parets de motlle amb el xocolata fos, fent una capa gruixuda. Posi-ho al frigorífic perquè endureixi.


4.Sense rentar el vas, posi la nata liquida y programi 5 min./100º/vel.2.


5.Afegir-hi les dues xocolates trossejades i remogui a vel. 1 perquè es desfaci lentament. Vagi augmentant la velocitat poc a poc fins que s’hagi fos tota la xocolata. Quan ja estigui llest, programi uns segons a vel.3. Incorpori el Brandi amb les panses i la resta de fruits secs, guindes i galetes trossejades. Barregi tot molt be amb l’espàtula fins que la barreja sigui homogènia.


6.Tregui el motlle del frigorífic ( el xocolata ja estarà endurit en el paper de bombolles) i ompli amb la barreja que tenim en el vas. Tapi-ho amb el paper que sobresurt del motlle i deixi’l en el frigorífic, millor d'un dia pel altre.


7.Desemmotlli en una safata apropiada treien el paper de bombolles, quedant tot el dibuix en la xocolata. Guardi-ho al frigorífic fins el moment de servir-ho..

Solicita demostración
02 December 2017
icon-print-2