Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Pescados y mariscos › ORADA AMB SALSA BERCY I VERDURES AL VAPOR



¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
ORADA AMB SALSA BERCY I VERDURES AL VAPOR
14 mayo 2020ORADA AMB SALSA BERCY I VERDURES AL VAPOR
INGREDIENTS:
• 3-6 escalunyes (60 gr.)
• 15-20 gr. de julivert fresc
• 200 gr. de vi blanc
• 100 gr. de fumet de peix o d’aigua amb ½ pastilla de caldo de peix
• El suc d’una llima
• 1 Orada sencera (1200 gr.), sense cap, cua, visceres ni escames
• Sal gorda
• Pebre negre acabat de moldre
• 200 gr. de xampinyons tallats a quarts
• 1-2 Pastanagues tallades a lamines
• 1 carbassó amb pell, tornejat en boles
• 1 porro tallat en rodanxes diagonals
• 120 gr. de mantega
• 10 gr. de farina de pastisseria
PREPARACIÓ:
1- Posar en el vas les escalunyes i el julivert (nomes les fulles) i trossejar 5 seg./vel.7. Deixar una cullerada de la barreja en el vas i retirar la resta. Reservar
2- Afegir el vi, el fumet i el suc de llima i programar 6 min./Varoma/vel.2 Mentrestant, prepariar l’Orada: fer unes incisions en diagonal a cada costat i salpebrar. Escampar la meitat de la barreja d’ escalunya i julivert en el fons del recipient Varoma, posiar l’Orada al damunt, cobrir-la amb la resta de la barreja i posar als costats els xampinyons.
3-Afegir al vas el cistellet amb les pastanagues, el carbassó, i el porro. Col•locar el Varoma en la seva posició i programar 20 min/Varoma/vel.2. Retirar l’Orada a una safata i posar en un costat els xampinyons. Inserir el galze de l’espàtula per extreure el cistellet i posar les verdures a l’altre costat de l’Orada. Recuperar el màxim de la barreja d’ escalunya i julivert del Varoma i afegir-la al vas.
4-Afegir la mantega, la farina, la sal, el pebre i programar 5 min./100º/vel.3 i en lloc del cubilet, posar-hi el cistellet damunt la tapa par a facilitar l’evaporació evitant esquitxos
5-Servir l’Orada amb la salsa del vas.