PATATES EMMASCARADES AMB Thermomix®

#Aperitivos, entrantes y tapas 08 abril 2020

Patates emmascarades


INGREDIENTS: 


•800 gr. de patates Kennebert


•2-3 botifarres negres


•2-3 talls de cansalada ventresca o grassa


•50 gr. d’oli


•1 pessic de sal


•1500 gr. d’aigua




PREPARACIÓ: 


1.Posar el tapa-ganivetes, i l’aigua


2.Posar el cubilet a la tapa i escalfar 15 min./90º/ Gir invers/ vel. cullera


3.Mentrestant, pelar les patates i tallar-les en trossets


4.Afegir al vas les patates i el pessic de sal. Programar 25 min./98º/Gir invers/vel.cullera.


5.Mentres tant, treure la pell a les botifarres negres i tallar-les a trossets


6.Posar una mica d’oli en una paella i coure les cansalades fins que quedin cruixents


7.Colar les patates i reservar


8.Treure el tapa-ganivetes


9.Posar en el vas 20 gr. d’oli i les botifarres. Programar 10 seg./vel. 10


10.Seguidament programar 7 min./100º/vel.1


11.Afegir-hi les patates i programar 20 seg./vel.4