Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

PATATES EMMASCARADES AMB Thermomix®

08 abril 2020
08 abril 2020

Patates emmascarades


INGREDIENTS: 


• 800 gr. de patates Kennebert


• 2-3 botifarres negres


• 2-3 talls de cansalada ventresca o grassa


• 50 gr. d’oli


• 1 pessic de sal


• 1500 gr. d’aigua




PREPARACIÓ: 


1. Posar el tapa-ganivetes, i l’aigua


2. Posar el cubilet a la tapa i escalfar 15 min./90º/ Gir invers/ vel. cullera


3. Mentrestant, pelar les patates i tallar-les en trossets


4. Afegir al vas les patates i el pessic de sal. Programar 25 min./98º/Gir invers/vel.cullera.


5. Mentres tant, treure la pell a les botifarres negres i tallar-les a trossets


6. Posar una mica d’oli en una paella i coure les cansalades fins que quedin cruixents


7. Colar les patates i reservar


8. Treure el tapa-ganivetes


9. Posar en el vas 20 gr. d’oli i les botifarres. Programar 10 seg./vel. 10


10. Seguidament programar 7 min./100º/vel.1


11. Afegir-hi les patates i programar 20 seg./vel.4

Solicita demostración