Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

TORRÓ CRUIXENT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

27 noviembre 2017
27 noviembre 2017
Categoría:


TORRÓ DE XOCOLATE CRUIXENT



INGREDIENTS:


• 100 gr. de nous.


• 100 gr. d’ametlles.


• 70/100 gr. de arròs inflat


• 80 gr. de llard de porc.


• 250 gr. de xocolata fondant.


• 250 gr. de xocolata amb llet.



PREPARACIÓ:


1. Posi les nous i les ametlles en el vas i trossegi 6 seg. /Vel. 4. Retiri del vas a un bol gran i barregi-ho amb l’arròs inflat. Reservi


2. Posi en el vas les xocolates partides a trossos grans y programi 30 seg. /Vel. progr. 5-10.


3. Incorpori el llard i programi 5 min./ 37º/vel. 1.


4. Buidi la xocolata damunt la barreja reservada i barregi amb l’ajut de l’espàtula fins que quedi completament integrat.


5. Finalment, buidi-ho en dos o tres motlles rectangulars, caixes de torró recobertes amb film transparent o motlles d’alumini, i deixi-ho reposar en el frigorífic.


Solicita demostración
27 noviembre 2017