Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Postres y dulces › TORRÓ DE GEMA CREMADA AMB Thermomix®



¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
TORRÓ DE GEMA CREMADA AMB Thermomix®
27 noviembre 2017TORRÓ DE GEMA CREMADA
INGREDIENTS:
Gema Confitada:
• 125 gr. d’aigua
• 125 gr. de sucre
• 4 rovells d’ou
Torró
• 250 gr. d’ametlles mòltes
• 250 gr. de sucre (+300 gr. per cremar la gema)
• 40 gr. d’aigua
• 20 gr. de llet condensada
• 3 gotes de vainilla liquida o 1 culleradeta de sucre vainilla.
PREPARACIÓ:
Gema Confitada
1. Posi en el vas l’aigua i el sucre i programar 20 min./Varoma/vel.1 sense el cubilet per que evapori bé l’almívar.
2. Deixi refredar 10 min. i posi la maquina a vel. 1 e incorpori els 4 rovells d’ou.
3. Programi la barreja 10 min./Varoma/vel.1 fins que espessi.
4. Deixi refredar en un recipient amb tapa i posi’l a la nevera durant 1 dia.
Torró
5. Posi l’aigua i el sucre en el vas y programi 15 min./100º/vel.1
6. Afegir l’ametlla mòlta i programi 2 min./vel.1
7. Incorpori la llet condensada, els rovells d'ou, la vainilla y programi 1 min./vel.2
8. Una vegada acabada la barreja programi 1 min./80º/vel.2
9. Folrar el motlle amb ½ fulla de paper vegetal y buidar-hi la barreja fins que quedi uniforme a tot el motlle. Deixi refredar.
MONTATJE:
Repartir la gema confitada per tota la superfície de la barra de torró
Empolsinar amb sucre la superfície a cremar
Cremar amb el ferro de cremar, o el bufador de cuina.
NOTA: La quantitat de gema aconseguida dona per a 3 barres de torró. Conservi en la nevera.
Recepta facilitada per Ramón Pla