TORRÓ DE GEMA CREMADA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 27 noviembre 2017





TORRÓ DE GEMA CREMADA


INGREDIENTS:


Gema Confitada:

•125 gr. d’aigua


•125 gr. de sucre


•4 rovells d’ou



Torró 


•250 gr. d’ametlles mòltes


•250 gr. de sucre (+300 gr. per cremar la gema)


•40 gr. d’aigua


•20 gr. de llet condensada


•3 gotes de vainilla liquida o 1 culleradeta de sucre vainilla.



PREPARACIÓ:


Gema Confitada

1.Posi en el vas l’aigua i el sucre i programar 20 min./Varoma/vel.1 sense el cubilet per que evapori bé l’almívar.


2.Deixi refredar 10 min. i posi la maquina a vel. 1 e incorpori els 4 rovells d’ou.


3.Programi la barreja 10 min./Varoma/vel.1 fins que espessi.


4.Deixi refredar en un recipient amb tapa i posi’l a la nevera durant 1 dia.


Torró

5.Posi l’aigua i el sucre en el vas y programi 15 min./100º/vel.1


6.Afegir l’ametlla mòlta i programi 2 min./vel.1


7.Incorpori la llet condensada, els rovells d'ou, la vainilla y programi 1 min./vel.2


8.Una vegada acabada la barreja programi 1 min./80º/vel.2


9.Folrar el motlle amb ½ fulla de paper vegetal y buidar-hi la barreja fins que quedi uniforme a tot el motlle. Deixi refredar.


MONTATJE:  


Repartir la gema confitada per tota la superfície de la barra de torró


Empolsinar amb sucre la superfície a cremar


Cremar amb el ferro de cremar, o el bufador de cuina.


NOTA: La quantitat de gema aconseguida dona per a 3 barres de torró. Conservi en la nevera. 


                                                                                                


   Recepta facilitada per Ramón Pla