Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® . Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

VEDELLA DEL BERGUEDA AMB LLENEGUES AMB Thermomix®

24 octubre 2017
24 octubre 2017
Categoría:


VEDELLA DEL BERGUEDÀ AMB LLENEGUES


INGREDIENTS:


• Llenegues


• 600 gr. d’aigua


• 2 – 3 dents d’all


• 2 cebes tendres


• 1 fulla de llorer


• 1 branca de farigola


• 1 trosset de canyella


• 50 gr. d’oli d’oliva


• 120 gr. de tomàquet natural triturat


• 800 gr. de vedella del Berguedà salpebrada i enfarinada ( Llata)


• 50 gr. de brandi


• 1 culleradeta de sal


PREPARACIÓ:


1. Posar en el Vas l’all, les cebes, el llorer, la farigola, la canyella i l’oli. Trossejar 3seg./vel.5. i sofregir 10 min./120º/vel.1


2. Afegir el tomàquet i programar 7 min./120º/ Vel.1


3. Incorporar els filets de vedella (treure’ls l’excés de farina) i el brandi i programar 1 min./Varoma/ Gir invertit/ vel.1 sense posar el cubilet.


4. Afegir la sal i les llenegues i l’aigua. Programar 30 min./Varoma/Gir invertit/ vel. Cullera.


5. Col•locar els filets i les llenegues en una cassola i servir


Solicita demostración
24 octubre 2017