VEDELLA DEL BERGUEDA AMB LLENEGUES AMB Thermomix®

#Carnes y aves 24 octubre 2017


VEDELLA DEL BERGUEDÀ AMB LLENEGUES


INGREDIENTS:


•Llenegues


•600 gr. d’aigua


•2 – 3 dents d’all


•2 cebes tendres


•1 fulla de llorer


•1 branca de farigola


•1 trosset de canyella


•50 gr. d’oli d’oliva


•120 gr. de tomàquet natural triturat


•800 gr. de vedella del Berguedà salpebrada i enfarinada ( Llata)


•50 gr. de brandi


•1 culleradeta de sal


PREPARACIÓ:


1.Posar en el Vas l’all, les cebes, el llorer, la farigola, la canyella i l’oli. Trossejar 3seg./vel.5. i sofregir 10 min./120º/vel.1


2.Afegir el tomàquet i programar 7 min./120º/ Vel.1


3.Incorporar els filets de vedella (treure’ls l’excés de farina) i el brandi i programar 1 min./Varoma/ Gir invertit/ vel.1 sense posar el cubilet.


4.Afegir la sal i les llenegues i l’aigua. Programar 30 min./Varoma/Gir invertit/ vel. Cullera.


5.Col•locar els filets i les llenegues en una cassola i servir