Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Postres y dulces › Coulant de torró de Xixona
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Coulant de torró de Xixona
14 December 2021Recepta de la Revista Thermonix n. 158 que forma part de la classe de Cuina de Nadal 2021.
Recepta molt fàcil i ràpida de fer . I que un cop fets els coulants els podem congelar en cru i enfornar-los just abans de servir-los, en aquest cas enfornar-los directament sense descongelar durant 15 minuts.
Ingredientes
- 75 g. de farina de rebosteria
- 1 tros de mantega per untar les flameres
- 200 g. de torró de Xixona a trossos
- 4 ous
- 100 g. de sucre
Pasos de la receta
Posar un bol damunt la tapa del vas i pesar la farina. Posar-la a escalfar en una paella a mig foc i torrar-la sense deixar de remenar, fins que estigui lleugerament daurada i deixar-la refredar.
Escalfar el forn a 180º. Untar amb mantega 6 motlles de flam individuals (d' aprox. 6 x 4 cm d'alçada) i reservar.
Posar en el vas el torró, els ous, el sucre i la farina torrada reservada i programar 15 seg/vel 7. Repartir la barreja en els motlles reservats.
Just abans de servir, introduir-los en el forn durant 10 - 12 minuts (180º). Retirar del forn, desemmotllar-los amb cura de no cremar-se i servir immediatament.
Si t'agrada la recepta dóna-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.