Crema de xocolata i avellanes (apta per vegans)

#Postres y dulces 27 mayo 2020

Crema de xocolata i avellanes


              (apta per vegans)





Ingredients


- 50g d'avellanes torrades (pelades)


- 80 g de sucre  endolçant (sucre blanc, sucre de canya, de coco, panela, pasta de dàtils, xylitol, eritritol, ...)


- 150 g de xocolata negra o fondant (apte per vegans)


- 100 g de beguda vegetal (jo acostumo a posar avellana o civada)


- 70 g d'oli de girasol (menys si no es vol gaire líquida)


Preparació


- Posem les avellanes i el sucre al got i programem 15 seg/vel 10.


- Afegim la xocolata a trosso i programem 20 seg/ vel 9.


- Afegim l'oli i la beguda vegetal i programem 7 min / 50º / vel 4.


- Un cop acabat el temps, ho posem a un got de vidre, ho deixem refredar i ho guardem a la nevera.


És deliciosa!


Aquí tens el video:




També hi ha una altra versió de Fabián  León (de masterchef) a cookidoo:


https://thermomix-barcelona.es/laura-hoyos-guillamon/postres-y-dulces/crema-de-cacao-y-avellanas-fabian-leon-de-masterchef/