Crema de xocolata i avellanes (apta per vegans)
#Postres y dulces 27 mayo 2020
Crema de xocolata i avellanes
(apta per vegans)
Ingredients
- 50g d'avellanes torrades (pelades)
- 80 g de sucre endolçant (sucre blanc, sucre de canya, de coco, panela, pasta de dàtils, xylitol, eritritol, ...)
- 150 g de xocolata negra o fondant (apte per vegans)
- 100 g de beguda vegetal (jo acostumo a posar avellana o civada)
- 70 g d'oli de girasol (menys si no es vol gaire líquida)
Preparació
- Posem les avellanes i el sucre al got i programem 15 seg/vel 10.
- Afegim la xocolata a trosso i programem 20 seg/ vel 9.
- Afegim l'oli i la beguda vegetal i programem 7 min / 50º / vel 4.
- Un cop acabat el temps, ho posem a un got de vidre, ho deixem refredar i ho guardem a la nevera.
És deliciosa!
Aquí tens el video:
També hi ha una altra versió de Fabián León (de masterchef) a cookidoo: