Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Flam d'ou
02 January 2022Flam d'ou
Has provat de fer flams a casa. Amb aquest recepta tindràs un èxit garantitzat.
A més a més, pots fer-los del gust que vulguis, de cafè, de xocolata, de coco, ... Només cal afegir l'ingredient que vulguis a la mescla del flam base.
Ingredientes
- 50 - 80 g de sucre
- 300 g de llet
- 3 ous
- 6 - 12 cuclleradetes de caramel líquid
- 250 g d'aigua
Utensilios Thermomix
Pasos de la receta
Posa el sucre, la llet i els ous al got i barreja 2 min 30 seg/40°C/vel 3. Mentrestant, posa 1-2 culleradetes de caramel líquid al fons de 6 motlles de flam. Reparteix la mescla als motlles.
Renti el got.
Posa l'aigua al got i escalfa 5 min/100°C/vel 1. Mentrestant, tapa els motlles amb paper d'alumini i posa'ls al recipient Varoma.
Posa el Varoma tapat sal seu lloc i programa 11 min/Varoma/vel 1.
Deixa refredar els flams durant una hora abans de posar-los a la nevera i llavors que refredin mínim unes 4 hores.
Per desemmotllar, pasa un ganivet pel voltant de cada motlle deixant que surti una mica de sucre cremat per facilitar que es desemmotlli bé.
Posa un platet a sobre i dona la volta.
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