Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Postres y dulces › Encenalls de Sant Josep
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Encenalls de Sant Josep
19 March 2022Encenalls de Sant Josep
Per Sant Joseo és molt típic fer crema catalana, però que em diue d'aquests encenalls. Volen una estoneta de dedicació, però no són difícils de fer.
Ingredientes
- 100g de sucre de llustre (o glas)
- 100g de farina
- 60g de clara d'ou
- 1/2 culleradeta de sucre vainillat o un raig de vainilla líquida
- 100g de granet d'ametlla
- 250g de xocolata de cobertura
Pasos de la receta
Preescalfar el forn a 200°.Preescalfar el forn a 200°.
Posar 100g de sucre, 100g de farina, 1/2 culleradeta de sucre vainillat i barrejar 10 seg/velocidad 3.Posar 100g de sucre, 100g de farina, 1/2 culleradeta de sucre vainillat i barrejar 10 seg/velocidad 3.
Afegir 60g de clara d'ou i Programar 20 seg/velocidad 3.
Posar la massa a una màniga pastissera de boquilla llisa i formar "O" obertes.
Posar granet d'ametlla sobre la massa i abaixar el forn a 180º.
Posar al forn durant 8 - 10 minuts.
De seguida que surti, enrotllar cada tros amb l'ajuda d'algun objecte cilíndric (un con, el corró d'estirar masses, ...) i deixeu refredar.
Rentar el got, assecar-lo i posar-hi els 250g de xocolata.
Trossejar 7 seg / vel 8.
Programem 5 min/50°C/velociat 2.
Amb l'ajuda d'una forquilla o unes pinces ben primes, aneu banyant els encenalls un a un i els deixeu sobre paper de forn o una làmina de silicona.
Acabaran de refredar millor a la nevera.
Si no tens sucre glas, el pots fer posant 200g de sucre normal al got i programant 20 segons velocitat 10.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.