advisor-image

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Comprar Thermomix®

Bunyols de vent

12 April 2025

icon-clock Tiempo de preparación 00:01:00 mins

icon-persons Ración para 8 personas

12 April 2025
Categoría:

Bunyols de vent


Arriba la Setmana santa i a totes les pastisseeries trobem bunyols. Has pensat que els pots fer a casa teva? Són molt fàcils de fer, amb ingredients que tots tenim a casa i, això sí, necessitem una mica de paciència.


Però el resultats'ho val. Són exquisits.

icon-list

Ingredientes

  • 250 g d'aigua
  • 100 g de mantega (opcional: 50 mantega + 50 llard)
  • 1 pessic de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de sucre vainillat o un raig d'essència de vainilla
  • 170 g de farina de rebosteria
  • 2 culleradetes d'anís mòlt (opcional)
  • ½ culleradeta de llevat químic
  • 4 ous (talla M)
  • Oli per fregir
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posa l'aigua, la mantega, l'essència de vainilla, la sal, els sucres i l'anís en pols. Programa 4 min / 100 ° C / vel 2.

2 Paso

Afegeix la farina i el llevat i barregi 15 seg / vel 4. Traieu el got de la màquina i deixi refredar (aprox. 10 minuts).

3 Paso

Posa el got a la màquina. Sense posar el cubilet, programa vel 4 i afegeix els ous un a un a través de l'obertura (no incorporis el següent fins que l'anterior estigui integrat), un cop s'hagi integrat l'últim ou a la massa ja podràs parar el Thermomix. Posa la massa en una mànega pastissera  i deixa-la reposar uns 10 minuts. 


4 Paso

Escalfa l'oli en una paella fonda a foc mitjà. Ves apretant la mànega pastissera i talla porcions de massa més o menys de 2cm o 3 cm. Si ho fas sense màniga pastissera, agafara dues culleres de postres i ves fent boletes tot deixant-les dins la paella amb l'oli calent.

5 Paso

Veuràs que els bunyols es van inflant. A vegades giren sols i a vegades els has d'ajudar amb una cullera.

Un cop enrossits, treu-los a una safata amb paper absorbent i ruixa'ls o pinta'ls amb una mica d'anís. Jo poso anís a un potet d'esprai. Si no, pots posar anís a un got i ajudar-te d'un pinzell sense apretar gaire el bunyol.

Després els arrebossem amb sucre. Repetiu l'operació fins a acabar amb tota la massa.

icon-quotes

Surten uns 60-70 bunyols, depèn del tamany que els facis.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
12 April 2025
icon-print-2