Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Postres y dulces › Bunyols de vent


Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Bunyols de vent
12 April 2025
Bunyols de vent
Arriba la Setmana santa i a totes les pastisseeries trobem bunyols. Has pensat que els pots fer a casa teva? Són molt fàcils de fer, amb ingredients que tots tenim a casa i, això sí, necessitem una mica de paciència.
Però el resultats'ho val. Són exquisits.

Ingredientes
- 250 g d'aigua
- 100 g de mantega (opcional: 50 mantega + 50 llard)
- 1 pessic de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sucre vainillat o un raig d'essència de vainilla
- 170 g de farina de rebosteria
- 2 culleradetes d'anís mòlt (opcional)
- ½ culleradeta de llevat químic
- 4 ous (talla M)
- Oli per fregir
Pasos de la receta
Posa l'aigua, la mantega, l'essència de vainilla, la sal, els sucres i l'anís en pols. Programa 4 min / 100 ° C / vel 2.
Afegeix la farina i el llevat i barregi 15 seg / vel 4. Traieu el got de la màquina i deixi refredar (aprox. 10 minuts).
Posa el got a la màquina. Sense posar el cubilet, programa vel 4 i afegeix els ous un a un a través de l'obertura (no incorporis el següent fins que l'anterior estigui integrat), un cop s'hagi integrat l'últim ou a la massa ja podràs parar el Thermomix. Posa la massa en una mànega pastissera i deixa-la reposar uns 10 minuts.
Escalfa l'oli en una paella fonda a foc mitjà. Ves apretant la mànega pastissera i talla porcions de massa més o menys de 2cm o 3 cm. Si ho fas sense màniga pastissera, agafara dues culleres de postres i ves fent boletes tot deixant-les dins la paella amb l'oli calent.
Veuràs que els bunyols es van inflant. A vegades giren sols i a vegades els has d'ajudar amb una cullera.
Un cop enrossits, treu-los a una safata amb paper absorbent i ruixa'ls o pinta'ls amb una mica d'anís. Jo poso anís a un potet d'esprai. Si no, pots posar anís a un got i ajudar-te d'un pinzell sense apretar gaire el bunyol.
Després els arrebossem amb sucre. Repetiu l'operació fins a acabar amb tota la massa.
Surten uns 60-70 bunyols, depèn del tamany que els facis.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.