Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Mona de pasqua
16 April 2022Mona de Pasqua
Per fer una mona de pasqua no cal ser un expert, n omés cal tenir ganes de posar-s'hi i tenir una mica de temps.
És necessari fer una bona base i després triem el farcit i la cobertura. A la foto veureu la que he fet aquest any, meitat de mantega i meitat de crema. Al següent enllaços pots veure els vídeos de cada recepta.
Per la base, faig un pa de pessic genoves.
PA DE PESSIC GENOVÈS
https://www.youtube.com/shorts/UgRqIEJ8V5k
CREMA DE MANTEGA
https://www.youtube.com/shorts/8PVR8gQ1N4Q
CREMA PASTISSERA
https://www.youtube.com/shorts/BzZHwTyrVSo
CROCANT D'AMETLLA
https://www.youtube.com/shorts/7NjLqd4LS3o
DECORACIÓ
Ingredientes
- 4 ous (53-63 g cada un)
- 100 - 120 g de sucre (al gust)
- 1 culleradeta de sucre de vainilla o un rajet d'aroma de vainilla
- 120 g de farina
- 1 culleradeta llevat químic en pols
- 1 pessic de sal
- 350g de mantega
- 120g de sucre glas
- 120g de llet
- 500 g de llet sencera
- 50 g de farina de rebosteria o 40 g de maicena
- 2 ous
- 2 rovells
- 1 cullerada de sucre de vainilla o un rajet de vainilla líquida
- 70 g de sucre
- 1 bossa de quadradets d'ametlla (pel crocant)
- sucre (pel crocant)
Pasos de la receta
PA DE PESSIC GENOVÈS
Preescalfa el forn a 180°C. Unta un motlle d'uns 22 cm i reserva.
Posa la papallona. Posa al got els ous, el sucre i el sucre de vainilla i bat 6 min/37°C/vel 4. Bat 6 min més a vel 4.
Afegeix la farina, el llevat químic i la sal al voltant de la papallona i barreja 4 seg/vel 3.
Treu la papallona i acaba de remenar suaument amb l'espàtula.
Aboca la barreja en el motlle preparat i enforna durant 20-25 minuts (180 ° C).
Deixa refredar el pa de pessic aprox. 10 minuts abans de desemmotllar-lo.
Deixa refredar totalment el pa de pessic sobre una reixeta abans de tallar-lo horitzontalment per emplenar-lo.
CREMA DE MANTEGA
Posa la papallona al got, afegeix la mantega, els 120g de sucre glas,120g de llet i programa 3 min/vel.3. Reserva-la a una màniga pastissera.
CREMA PASTISSERA
Posa al got la llet, la farina, els ous, els rovells, el sucre de vainilla i el sucre i programa 7 min/90°C/vel 4.
A continuació, barreja 5 seg/vel 10. Posa-la a una màniga pastissera i deixa-la refredar.
Un cop freda ja pots farcir i decorar el pa de pessic.
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