MAGDALENES SENSE GLUTEN I SENSE SUCRE

#Postres y dulces 13 abril 2021

Hola,


Cada dia em trono amb més clients que busquen alternatives al sucre i o al gluten per diferents causes. Avui us porto unes magdalenes que de ben segur us agradaran. Són molt fàcils de fer i no cal dir molt saludables. 


INGREDIENTS: 


150 gr de blat sarraí


100 ml oli oliva suau 


125 gr  xarop d’atzavara 


2  ous


1 iogurt de cabra o ovella


1/2 mig sobre de llevat químic 


1 c.c de bicarbonat


1 c.c sal


1 c c de canyella en pols 


20 gr atmelles laminada


PREPARACIÓ


1- Escalfar el forn d’alt i baix a 180.


2- Posar el blat Sarraí en el got i triturar durant 1 m/ vel 10. Reservar en un bol i tamisar. Afegir el llevat, el bicarbonat, la sal i la canyella. Remenar amb una cullera perquè quedi tot integrat i reservar.


3- Sense rentar el got, afegir els ous, l’oli  i el xarop d'atzavara. Remenar durant 30 sg / vel 3 .


4- Afegir la farina i mesclar durant 15 sg / vel 3.


5- Posar la preparació en les càpsules per a magdalenes i cobrir fins a la meitat, ja que després doblaran el volum. Tira per sobre ametlla laminada.


6- Ficar la safata de les madalenes al forn i coure durant 25 minutos a 180. Abans de treure del forn mira que estiguin fetes, sempre depend del forn.


Una vegada fetes les treus del forn i les poses sobre una reixa per a refredar. Les guardes en un pot hermétic i es conserven perfectes durant una setmana aprox.


Espero que us agradin.