Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Pescados y mariscos › Orada amb salsa Bercy
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Orada amb salsa Bercy
16 December 2021L’Orada es un peix blanc ric en potassi, fòsfor, ferro,…que contribueix a enfortir els ossos, també conté Omega 3 i Omega 6 que prevé enfermetats cardiovasculars.
No necessita gaires condiments ja que es pot cuinar al forn, a la planxa, a la brasa, a la sal; i si son cries petites inclús es poden menjar en cru (carpaccio, ceviches, sushi..)
Ingredientes
- 3 - 6 escalunyes (60 g)
- 20 g de julivert fresc (nomes les fulles)
- 300 g de vi blanc
- 150 g de fumet de peix o be 150 g d'aigua i 1/2 pastilla de caldo de peix
- 30 g se suc de llima
- 1 orada sense visceres ni escatas (1kg neta 750 g)
- 2 pessics de sal grossa
- 2 pessics de pebre negre acabat de moldre
- PER A LA SALSA BERCY
- 120 g de mantega
- 10 g de farina
- 1 culleradeta de sal grossa
- 1 culleradeta de pebre negre acabat de moldre
Pasos de la receta
Posar en el vas les escalunyes i el julivert i trossejar 5 min/vel 7. Retirar i reservar
Posar en el vas 1 cullerada de la barreja d'escalunyes i julivert. Afegir-hi el vi, el fumet i el suc de llima i programar 6 min/100º/vel 1. Mentrestant, preparar l'orada: fer uns talls en diagonal a cada costat i salpebrar.
Situar el Varoma a la seva posició. Escampar la meitat de la barreja d'escalunyes i julivert en el fons del Varoma, posar l'orada al damunt i cubrir amb la resta de la barreja. Tapar el Varoma i programar 20 min/Varoma/vel 2. Retirar l'orada a una safata i mantenir-la calenta, recuperar el maxim possible de la barreja.
SALSA BERCY
Posar en el vas la barreja recuperada. Incorporar-hi la mantega la farina, la sal i el pebre i programar 5 min/100º/vel 3 i, en lloc del cubilet, posar el cistell damunt la tapa per a facilitar l'evaporación i evitar esquitxos. Servir l'orada regada amb la salsa del vas.
Si t'agrada la recepta dona-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.