Home › Delegación Barcelona Manresa › M Teresa Carrio Prat › Pescados y mariscos › SÍPIA AMB PÈSOLS
M Teresa Carrio Prat
¿Quieres que te llame M Teresa Carrio Prat?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M Teresa Carrio Prat por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SÍPIA AMB PÈSOLS
05 February 2022Una de les moltes maneres de cuinar la sípia es la de fer-la amb pèsols i patates es fàcil de fer i a mès és económica.
Amb unes quantes sípies, un grapat de pèsols i quatre patates surt un menú per llepar-si els dits.
Es pot fer amb sípia i pèsols congelats o frescos.
Una ració de sípia conté quasi tanta proteïna com un ou sencer.
Ingredientes
- 800 g de sípia neta tallada a trossos
- 150 g. de ceba
- 50 g. d'oli d'oliva
- 100 g. de vi blanc
- 250 g de tomàquet fregit
- 400 g. de pèsols congelats
- 500 g. de patates tallades a trossets
- Sal i pebre al gust
Pasos de la receta
Afegir-hi 100 g. del vi i programar 1 min./Varoma/Gir invertit/ vel. cullera
Afegir-hi 250 g. de tomàquet, la sal i el pebre i programar 10 min./Varoma/Gir invertit/vel.cullera
Afegir-hi els 400 g de pèsols i 500 g. de patates i 350 g. d'aigua. Programar 20 min./Varoma/Gir invertit/vel.cullera.
Emplatar i servir
Si t'agrada la recepte dona-li un like
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.