Melmelada de préssec sense sucre

#Confitería y conservas 05 septiembre 2020

Melmelada de préssec sense sucre




Ingredients



  • 1kg de préssecs tallat a trossos

  • 1/2 llimona pelada sense pell blanca i sense llavors

  • Un xorret d'edulcorant líquid                                                          (opcional: si la fruita ja és molt dolça potser no cal. Depèn de cadascú)

  • 10g d'agar agar (per espessar)


Preparació



  1. Posem el préssecs tallat al got  junt amb la llimona i ho tallem 20 segons/ vel 5.

  2. Programem 40 Min / varoma/ vel 1. (Aprofitarem el varoma per esterilitzar els pots.

  3. Després afegim l'agar agar I programem 5 minuts més /varoma / vel 1.

  4. Traiem el varoma i posem els pots sobre un drap. Compte que cremen molt!

  5. Posem el corrent d'edulcorant i barregem 5 seg / veo. 4.

  6. Posem la melmelada dins els pots (fins dalt de tot) i llavors els tapem i girem cap per avall perquè facin el buit.

  7. Un cop freds ja els podem guardar. Compte que no tenim el sucre com a conservant i per tant no es guarden tant de temps. Jo , per si de cas, els guardo a la nevera.