Melmelada de préssec sense sucre
#Confitería y conservas 05 septiembre 2020
Melmelada de préssec sense sucre
Ingredients
- 1kg de préssecs tallat a trossos
- 1/2 llimona pelada sense pell blanca i sense llavors
- Un xorret d'edulcorant líquid (opcional: si la fruita ja és molt dolça potser no cal. Depèn de cadascú)
- 10g d'agar agar (per espessar)
Preparació
- Posem el préssecs tallat al got junt amb la llimona i ho tallem 20 segons/ vel 5.
- Programem 40 Min / varoma/ vel 1. (Aprofitarem el varoma per esterilitzar els pots.
- Després afegim l'agar agar I programem 5 minuts més /varoma / vel 1.
- Traiem el varoma i posem els pots sobre un drap. Compte que cremen molt!
- Posem el corrent d'edulcorant i barregem 5 seg / veo. 4.
- Posem la melmelada dins els pots (fins dalt de tot) i llavors els tapem i girem cap per avall perquè facin el buit.
- Un cop freds ja els podem guardar. Compte que no tenim el sucre com a conservant i per tant no es guarden tant de temps. Jo , per si de cas, els guardo a la nevera.