advisor-image

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Comprar Thermomix®

Truita de carbassó

18 March 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:10:00 mins

icon-persons Ración para 0 personas

18 March 2023

Truita de carbassó




Has provat de fer truita de carbassó amb el Thermomix® ? És molt fàcil de fer ja que la màquina sofregeix la ceba i cou el carbassó. Nosaltres només l'hem de quallar a la paella. Ja no cal passar estona remenant la ceba i carbassó a una paella mirant que no s'enganxi. Prova-la i segur que repetiràs.


Recepta adaptada de Cookidoo amb algunes variacions.

icon-list

Ingredientes

  • 120-150 g de ceba a trossos
  • 40 g d'oli d'oliva (i 1 un raig més per quallar la truita)
  • 400 g de carbassó amb pell a trossos
  • 3 ous
  • 30 g de formatge cremós o 2 formatgets (opcional)
  • 1/2 culleradeta de sal
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu al got la ceba i l'oli. Trossegeu 4 seg/vel 4 i sofregiu 12 min/120°C/gir invers/vel cullera.

2 Paso

Afegiu el carbassó i trossegeu 2 seg/vel 4. Després, sofregiu 15 min/120°C/gir invers/vel cullera. Aboqueu al cistellet per escórrer.

3 Paso

Poseu al got els ous, 1/2 culleradeta de sal i el formatge cremós (si n'hi poseu) i bateu 6 seg/vel 3.

4 Paso

Incorporeu la ceba i el carbassó reservats i barregeu 6 seg/vel 3.

5 Paso

Poseu a escalfar una paella amb 1 raget d'oli i qualleu la truita al gust daurant-la pels dos costats.

Poseu-la en un plat, talleu-la en porcions i bon profit.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración