Arròs amb bacallà

#Pastas y arroces 31 marzo 2020

Arròs amb bacallà






Ingredients (per 4 persones aprox)


- 60 g oli d'oliva


- 2 pebrots verds tallats a trossos


- 2 grans d'alls o alls tendres


- 1/2 ceba (tallada en 2-3 trossos)


- 70 g de tomàquet triturat


- 400 g de bacallà dessalat (a trossos)


- 500 g d'aigua


- 250 g d'arròs


- uns brins de safrà


- sal


Preparació


- Posar l'oli, el pebrot, els alls i la ceba al got i trosseejar 4 seg / vel 4.


- Programar 12 min/120º/vel cullera. traiem el cubilet per evaporar el líquid que deixin anar les verdures.


- Afegir el tomàquet i programar 5 min/120º/vel 1.


- Incorporar el bacallà i programar 2 min/120º/gir invers/vel cullera.


- Afegir l'aigua, el safrà i la sal (amb moderació perquè el bacallà ja en té una mica) i programar 5 min/100º/gir invers/vel cullera.


- Incorporar l'arròs i programar 13 min/100º/gir invers/velocitat cullera i quan acabi el temps deixar-lo reposar de 3 a 5 minuts perquè s'acabi de coure.