Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Carnes y aves › Canelons al vapor amb salsa de verdures
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Canelons al vapor amb salsa de verdures
18 March 2022Canelons amb salsa de verdures
Aquesta recepta és molt fàcil de fer i aprofitem la cocció de la salsa al got per coure els canelons al Varoma, així optimitzem temps i energia. És una recepta adaptada del llibre de Thermomix® "A todo Vapor".
Ingredientes
- 80g de parmesà
- 16 plaques de canelons precuites
- 2 cebes tallades per la meitat
- 3 grans d'all
- 50g d'oli
- 500g de carn picada
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 cullerada de pebre negre
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 ou
- 50g de pa ratllat
- 600g de tomàquet trossejat
- 150g pebrot vermell (o una pastanaga)
- 200g de carbassó
- 1 i 1/2 pastilla de caldo de verdures (o sal i pebre al gust)
- 80g de nata per cuinar (o nata vegetal)
- 1/2 culleradeta de sucre
Pasos de la receta
Posar les plaques de canelons en remull seguint les instruccions del fabricant.
Pulveritzar 80g de parmesà 10 seg/velocidad 10 i reservar-lo.
Posar les 2 cebes, els grans d'all i 50g d'oli al got I trossejar 3 seg/velocidad 5. (Sofregim la ceba i alls dels canelons precuites la salsa junt per estalviar temps).
Programem 10 min/120°C/velocidad 1 sense el cubilete. Un cop acabat, en reservem la meitat per la salsa.
Afegim la resta d'ingredients dels canelons (500g de carn picada 1 culleradeta de sal 1/2 cullerada de pebre negre 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1 ou 50g de pa ratllat i barregem 30 seg/velocidad 4
Traurem les plaques del remull i les posarem sobre un drap de cotó per tal que s'assequin.
Posarem tota la barreja de carn i sofregit a una màniga pastissera o una bossa de congelar gruixuda. Tallarem una obertura grosseta i anirem omplint els canelons.
Untarem el recipient i safata varoma amb oli i els anirem posant al damunt, deixant un espai entre un caneló i un altre.
Ara començarem amb la salsa. Posarem el sofregit d'all i ceba reseervats al got.
Afegirem els 600g de tomàquet trossejat, el 150g pebrot vermell (o una pastanaga) 200g de carbassó , 1 i 1/2 pastilla de caldo de verdures (o sal i pebre al gust), 80g de nata per cuinar (o nata vegetal) i 1/2 culleradeta de sucre i programem 5 seg/velocidad 5.
Si us agrada més picat, programeu 3 seg/velocidad 5. Si no, salteu aquest pas.
Posi el Varoma a la seva posició i programi 30 min/Varoma/velocidad 1.
Un cop acabada la cocció, si us agraden les verdures més triturades, programeu 30 seg/velocidad 10.
Per servir-los, poseu una mica de salsa al fons d'una plata, després poseu els canelons a sobre i cobriu-los amb la resta de la salsa. Després poseu el parmesà ratllat a sobre i si no els voleu gratinar, ja estaran llestos per menjar.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.