Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Canelons al vapor amb salsa de verdures

18 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:15:00 mins

Ración para 4 personas

18 marzo 2022

Canelons amb salsa de verdures


Aquesta recepta és molt fàcil de fer i aprofitem la cocció de la salsa al got per coure els canelons al Varoma, així optimitzem temps i energia.                                                                                                                                        És una recepta adaptada del llibre de Thermomix® "A todo Vapor".
                                                                                                                                              

Ingredientes

  • 80g de parmesà
  • 16 plaques de canelons precuites
  • 2 cebes tallades per la meitat
  • 3 grans d'all
  • 50g d'oli
  • 500g de carn picada
  • 1 culleradeta de sal
  • 1/2 cullerada de pebre negre
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 ou
  • 50g de pa ratllat
  • 600g de tomàquet trossejat
  • 150g pebrot vermell (o una pastanaga)
  • 200g de carbassó
  • 1 i 1/2 pastilla de caldo de verdures (o sal i pebre al gust)
  • 80g de nata per cuinar (o nata vegetal)
  • 1/2 culleradeta de sucre

Pasos de la receta

1 Paso

Posar les plaques de canelons en remull seguint les instruccions del fabricant.

2 Paso

Pulveritzar 80g de parmesà 10 seg/velocidad 10 i reservar-lo.

3 Paso

Posar les 2 cebes, els grans d'all i 50g d'oli al got I trossejar 3 seg/velocidad 5. (Sofregim la ceba i alls dels canelons precuites la salsa junt per estalviar temps).

4 Paso

Programem 10 min/120°C/velocidad 1 sense el cubilete. Un cop acabat, en reservem la meitat per la salsa.

5 Paso

Afegim la resta d'ingredients dels canelons (500g de carn picada 1 culleradeta de sal 1/2 cullerada de pebre negre 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1 ou 50g de pa ratllat i barregem 30 seg/velocidad 4

6 Paso

Traurem les plaques del remull i les posarem sobre un drap de cotó per tal que s'assequin.

7 Paso

Posarem tota la barreja de carn i sofregit a una màniga pastissera o una bossa de congelar gruixuda. Tallarem una obertura grosseta i anirem omplint els canelons.

8 Paso

Untarem el recipient i safata varoma amb oli i els anirem posant al damunt, deixant un espai entre un caneló i un altre.

9 Paso

Ara començarem amb la salsa. Posarem el sofregit d'all i ceba reseervats al got.

10 Paso

Afegirem els 600g de tomàquet trossejat, el 150g pebrot vermell (o una pastanaga) 200g de carbassó , 1 i 1/2 pastilla de caldo de verdures (o sal i pebre al gust), 80g de nata per cuinar (o nata vegetal) i 1/2 culleradeta de sucre i programem 5 seg/velocidad 5.

11 Paso

Si us agrada més picat, programeu 3 seg/velocidad 5. Si no, salteu aquest pas.

12 Paso

Posi el Varoma a la seva posició i programi 30 min/Varoma/velocidad 1.

13 Paso

Un cop acabada la cocció, si us agraden les verdures més triturades, programeu 30 seg/velocidad 10.

14 Paso

Per servir-los, poseu una mica de salsa al fons d'una plata, després poseu els canelons a sobre i cobriu-los amb la resta de la salsa. Després poseu el parmesà ratllat a sobre i si no els voleu gratinar, ja estaran llestos per menjar.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración