Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Galtes de porc amb figues seques

08 January 2022

Tiempo de preparación 00:15:00 mins

Ración para 6 personas

08 January 2022
Categoría:

Galtes de porc amb figues seques


Hi ha molta gent que pensa que amb el Thermomix® no es pot fer carn. Aneu molt equivocats. Avui us presento una recepta que us sorprendrà molt. Les galtes queden molt tendres i gustoses.

Ingredientes

  • 100 g de grans d'all pelats i aixafats
  • 75 g d'oli d'oliva
  • 800 - 1000 g de galtes de porc salpebrades
  • 2 fulles de llorer seques
  • 1 cullerada de julivert fresc o sec
  • 250 g de vi
  • 100g de whisky o brandy
  • 1 pastilla de caldo de pollastre o una culleradeta de sal
  • 30 g de suc de taronja
  • 1 raget de suc de llimona
  • 10-12 figues seques
  • 4-5 patates

Pasos de la receta

1 Paso

Posi els alls i l'oli al got i sofregeixi 5 min/120°C/vel cullera.

2 Paso

Afegeixi les galtes, el llorer el julivert, el vi "oloroso", el whisky o brandy, la pastilla de caldo,  el suc de taronja i el suc de llimona y programa 45 min/Varoma/gir invers/vel cullera.

3 Paso

Mentrestant, pela les patates i talla-les a daus petits (com per ensaladilla) i posa-les al recipient Varoma. 

Treu el cubilet i posa el Varoma al seu lloc.

4 Paso

Treu el Varoma, afegeix les figues pel forat de la tapa i torna a posar el Varoma al seu lloc. Programe 10 min/100°C/gir invers/vel  cullera. 

Un cop cuites, talla les galtes a talls i posa-les a una safata fonda. Aboca les patates al damunt i la salsa a sobre. Treu les fuller de llorer. 

Queda molt bé si ho deixes reposar d'un dia per l'altre i ho escalfes abans de servir.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
08 January 2022