Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Masas, panes y repostería › Quiche integral d'espinacs i pernil o xampinyons
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Quiche integral d'espinacs i pernil o xampinyons
10 February 2023
Cuinem junts: Quiche integral d'espinacs i pernil o xampinyons
A vegades pensem que fer una quiche deu ser molt complicat i no ho és gens. En menys d'un minut tens la massa feta.
La recepta original de Cookidoo és amb espinacs i pernil, però pots canviar el pernil per xampinyons, per exemple, o deixa anar la teva imaginació.
Ingredientes
- 200 g de farina integral o espelta
- 110 g d'oli d'oliva
- 60 g d'aigua molt freda
- 1 ¼ culleradeta de sal
- 1 gra d'all o all en pols
- 450 g de fulles d'espinacs frescos
- 1 pessic de pebre negre mòlt
- 200 g de nata de soja, arròs o nata de cuinar
- 2 ous
- 1 culleradeta de nou moscada mòlta
- 70 g de pernil salat a daus (opcional)
- 100g de xampinyons (opcional)
Pasos de la receta
Posa al got la farina integral, 80 g d'oli d'oliva, l'aigua i ¼ de culleradeta de sal i barregeu 25 seg/vel 5. Aboca la massa a una superfície de treball i formi una bola. Embolica-la en film transparent i reserva a la nevera durant 10 minuts. Mentrestant, continua amb la recepta.
Renta el got posant un litre d'aigua i programant 10 seg / vel 10.
Posa l'all al got (i els xampinyons partits per la meitat, si n'hi poses), afegeix 30 g d'oli d'oliva i i pica 3 seg/vel 7. Amb l'espàtula, baixa l'all cap al fons del got.
Sofregeix 3 min/120°C/vel 1.
Afegeix 300 g d'espinacs, ½ culleradeta de sal i 1 pessic de pebre negre mòlt i ofega 3 min/120°C/gir invers/vel 1.5.
Incorpora 150 g d'espinacs i ofega 2 min/120°C/gir invers/vel 1.5. Mentrestant, preescalfa el forn 200°C i unta amb oli un motlle per a pastís (Ø 26 cm). Reserveu. Escorre els espinacs al cistellet i reserva.
Amb un corró, esteneu la massa entre dues làmines de paper de forn formant un cercle d'aprox. Ø 28-30 cm. Forra amb el cercle de massa la base i els laterals del motlle preparat i reserva al congelador aprox. 5 minuts.
Posa al got la nata de soja, els ous, la nou moscada i ½ culleradeta de sal i barreja 20 seg/vel 5.
Afegeix els espinacs i barreja 5 seg/vel 3. Aboca la crema al motlle i afegeix els daus de pernil salat.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.