Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Masas, panes y repostería › Rolls de pernil i formatge
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Rolls de pernil i formatge
01 January 2022Rolls de pernil i formatge
Aquests rolls permeten que fem volar la imaginació. Avui els he farcit de formatge i pernil, però podríem farcir-los de molts altres ingredients: sobrassada, pernil i tonuina, ...
Ingredientes
- 230 g de llet
- 25 g de llevat premsat fresc
- 30 g d'oli d'oliva verge extra
- 2 ous
- 30 g de sucre
- 220 g de farina de força
- 200 g de farina de blat
- 1 culleradeta de sal
- 150 - 200 g de penil salat a llesques
- 150 - 200 g de formatge a llesques
- 5 culleradetes de mantega
Utensilios Thermomix
Pasos de la receta
Posa la llet, el llevat, l'oli, un ou i el sucre al got i barreja 1 min/37°C/vel 2.
Afegeix les farines i la sal i programa Amassar /1 min. Posa paper de forn a una safata de forn i posa-hi un rajolí d'oli. Treu la massa del got,posa-la sobre el paper de forn untat, forma una bola i deixa-la reposar coberta amb un bol gran o con un drap (15-20 minuts).
Pre-escalfa el forn a 180°, preferiblement amb ventilador. Forra la base i les parets d'un motlle desmontable de 22-24 cm de diàmetre.
Amb l'ajut d'un corró, amassa la massa en forma rectangular (aprox. 30x40 cm). Cobreix la superficie amb les llesques de pernil salat i de formatge i reparteix la mantega. Forma un rotlle com si fos un braç de gitano i ves-te ajudant amb el paper de forn. Talla'l en 8-9 rodanxes i posa-les al motlle folrat (mira com ha de quedar un cop cuit per saber com les has de posar). Pinta la superfície amb ou batut.
Cou durant 25 minuts (180°C). Treu del forn i serveix tebi o fred.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.