Cuinem junts: hamburgueses de lluç i gambes

#Pescados y mariscos 05 marzo 2021

Hamburgueses de lluç i gambes






Ingredients



  • 50 g de ceba

  • 1 gra d'all

  • 2 - 3 branquetes de julivert

  • 50 g de molla de pa blanco

  • 40 g de llet

  • 400 g de filets de lluç fresc o congelat

  • 100 g de gambes crues

  • 1 culleradeta de sal

  • 1 pessic de pebre mòlt

  • 1 rajolí d'oli d'oliva verge extra (per la paella)


Preparació 



  1. Posa la ceba, l'all, el julivert i la molla de pa. Tritura 3 seg/vel 7.

  2. Afegeix la llet, el lluç (ben escorregut), les gambes, la sal i el pebre. Piqui 5 seg/vel 7.

  3. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap el fons del got y tritura 5 seg/vel 7. Retira la barreja del got i forma 4 hamburgueses.

  4. Cuina les hamburgueses a una paella amb una raig d'oli daurant cada costat. Sirveix les hamburgueses calentes.


Suggeriments


Si no t'agrada la ceba crua, pots posar 30g d'oli al got i la ceba, trossejar 3 seg / vel 4 i sofregir 8 min / 120º. Llavors escorres l'oli i reserves la ceba.


(recepta de www.cookidoo.es)