Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Pescados y mariscos › Pastís de marisc
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pastís de marisc
14 July 2023Pastís de marisc
Aquest pastís de marisc és genial per fer d'un dia per l'altre amb la qual cosa ens permet gaudir d'un dia de platja o piscina i arribar a casa i tenir el primer plat fet.
Una petita varietat que de vegades faig jo és untar les llesques de pa amb tomàquet triturat i després posar la barreja de gambes, palets de cranc,... queda molt esponjós.
Ingredientes
- 300 g de gambes cuites o de llagostins cuits
- 3 llaunes de tonyina en oli (de 80 g aprox.)
- 250 g de palets de cranc / surimi
- 300 g de lactonesa / maionesa
- 9 llesques de pa de motlle sense crosta
- enciam tallat petit
Pasos de la receta
Poseu al got les gambes pelades (reserveu-ne algunes senceres per decorar) i els palets de cranc/surimi. Trossegeu 6 seg/gir invers/vel 4.
Afegiu la tonyina (amb el seu oli), 150 g de lactonesa i torneu a programar 10 seg/gir invers/vel 4.
Cobriu amb film transparent un recipient rectangular d'aproximadament 20 x 15 cm. Poseu la lactonesa restant sobre el fons, a sobre poseu una capa de pa de motlle i aboqueu la meitat del contingut del got. Col·loqueu una altra capa de pa, la resta del farcit i, finalment, una altra capa de pa. Tapeu el recipient i reserveu al frigorífic com a mínim 8 hores (millor d'un dia per l'altre).
Desemmotlleu el pastís sobre una safata, decoreu amb les gambes per sobre i enciam pels costats i serviu.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.