advisor-image

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Comprar Thermomix®

Pastís de marisc

14 July 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:15:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

14 July 2023
Categoría:

Pastís de marisc


Aquest pastís de marisc és genial per fer d'un dia per l'altre amb la qual cosa ens permet gaudir d'un dia de platja o piscina i arribar a casa i tenir el primer plat fet.



Una petita varietat que de vegades faig jo és untar les llesques de pa amb tomàquet triturat i després posar la barreja de gambes, palets de cranc,... queda molt esponjós.

icon-list

Ingredientes

  • 300 g de gambes cuites o de llagostins cuits
  • 3 llaunes de tonyina en oli (de 80 g aprox.)
  • 250 g de palets de cranc / surimi
  • 300 g de lactonesa / maionesa
  • 9 llesques de pa de motlle sense crosta
  • enciam tallat petit
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu al got les gambes pelades (reserveu-ne algunes senceres per decorar) i els palets de cranc/surimi. Trossegeu 6 seg/gir invers/vel 4.

2 Paso

Afegiu la tonyina (amb el seu oli), 150 g de lactonesa i torneu a programar 10 seg/gir invers/vel 4.

3 Paso

Cobriu amb film transparent un recipient rectangular d'aproximadament 20 x 15 cm. Poseu la lactonesa restant sobre el fons, a sobre poseu una capa de pa de motlle i aboqueu la meitat del contingut del got. Col·loqueu una altra capa de pa, la resta del farcit i, finalment, una altra capa de pa. Tapeu el recipient i reserveu al frigorífic com a mínim 8 hores (millor d'un dia per l'altre).

4 Paso

Desemmotlleu el pastís sobre una safata, decoreu amb les gambes per sobre i enciam pels costats i serviu.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración