Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Pescados y mariscos › Pastís de marisc
![advisor-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/89be9867d9d8bb30d2ce1fdd469f1846.jpg)
![advisor-image-default](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/89be9867d9d8bb30d2ce1fdd469f1846.jpg)
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
![img-modal-call](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-delegacion.jpg)
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
![image-modal-whatsapp](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-agente.jpg)
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pastís de marisc
14 July 2023![highlighted-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/posts/de8db7ed20a5c511b86a21a078a790c1.jpg)
Pastís de marisc
Aquest pastís de marisc és genial per fer d'un dia per l'altre amb la qual cosa ens permet gaudir d'un dia de platja o piscina i arribar a casa i tenir el primer plat fet.
Una petita varietat que de vegades faig jo és untar les llesques de pa amb tomàquet triturat i després posar la barreja de gambes, palets de cranc,... queda molt esponjós.
![icon-list](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/list.png)
Ingredientes
- 300 g de gambes cuites o de llagostins cuits
- 3 llaunes de tonyina en oli (de 80 g aprox.)
- 250 g de palets de cranc / surimi
- 300 g de lactonesa / maionesa
- 9 llesques de pa de motlle sense crosta
- enciam tallat petit
Pasos de la receta
Poseu al got les gambes pelades (reserveu-ne algunes senceres per decorar) i els palets de cranc/surimi. Trossegeu 6 seg/gir invers/vel 4.
Afegiu la tonyina (amb el seu oli), 150 g de lactonesa i torneu a programar 10 seg/gir invers/vel 4.
Cobriu amb film transparent un recipient rectangular d'aproximadament 20 x 15 cm. Poseu la lactonesa restant sobre el fons, a sobre poseu una capa de pa de motlle i aboqueu la meitat del contingut del got. Col·loqueu una altra capa de pa, la resta del farcit i, finalment, una altra capa de pa. Tapeu el recipient i reserveu al frigorífic com a mínim 8 hores (millor d'un dia per l'altre).
Desemmotlleu el pastís sobre una safata, decoreu amb les gambes per sobre i enciam pels costats i serviu.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.