Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.

Encenalls de Sant Josep

19 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:20:00 mins

Ración para 4 personas

19 marzo 2022
Categoría:

Encenalls de Sant Josep


Per Sant Joseo és molt típic fer crema catalana, però que em diue d'aquests encenalls. Volen una estoneta de dedicació, però no són difícils de fer.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Ingredientes

  • 100g de sucre de llustre (o glas)
  • 100g de farina
  • 60g de clara d'ou
  • 1/2 culleradeta de sucre vainillat o un raig de vainilla líquida
  • 100g de granet d'ametlla
  • 250g de xocolata de cobertura

Pasos de la receta

1 Paso

Preescalfar el forn a 200°.Preescalfar el forn a 200°.

2 Paso

Posar 100g de sucre, 100g de farina, 1/2 culleradeta de sucre vainillat i barrejar 10 seg/velocidad 3.Posar 100g de sucre, 100g de farina, 1/2 culleradeta de sucre vainillat i barrejar 10 seg/velocidad 3.

3 Paso

Afegir 60g de clara d'ou i Programar 20 seg/velocidad 3.

4 Paso

Posar la massa a una màniga pastissera de boquilla llisa i formar "O" obertes.

5 Paso

Posar granet d'ametlla sobre la massa i  abaixar el forn a 180º.

Posar al forn durant 8 - 10 minuts.

6 Paso

De seguida que surti, enrotllar cada tros amb l'ajuda d'algun objecte cilíndric (un con, el corró d'estirar masses, ...) i deixeu refredar.

7 Paso

Rentar el got, assecar-lo i posar-hi els 250g de xocolata.

Trossejar 7 seg / vel 8.

8 Paso

Programem 5 min/50°C/velociat 2.

9 Paso

Amb l'ajuda d'una forquilla o unes pinces ben primes, aneu banyant els encenalls un a un i els deixeu sobre paper de forn o una làmina de silicona.

10 Paso

Acabaran de refredar millor a la nevera.

Si no tens sucre glas, el pots fer posant 200g de sucre normal al got i programant 20 segons velocitat 10.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
19 marzo 2022