Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Postres y dulces › Flam d'ou
![advisor-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/89be9867d9d8bb30d2ce1fdd469f1846.jpg)
![advisor-image-default](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/89be9867d9d8bb30d2ce1fdd469f1846.jpg)
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
![img-modal-call](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-delegacion.jpg)
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
![image-modal-whatsapp](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-agente.jpg)
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Flam d'ou
02 January 2022![highlighted-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/posts/aff4c7b39072fcd62b0edbfce7f7c3d7.jpg)
Flam d'ou
Has provat de fer flams a casa. Amb aquest recepta tindràs un èxit garantitzat.
A més a més, pots fer-los del gust que vulguis, de cafè, de xocolata, de coco, ... Només cal afegir l'ingredient que vulguis a la mescla del flam base.
![icon-list](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/list.png)
Ingredientes
- 50 - 80 g de sucre
- 300 g de llet
- 3 ous
- 6 - 12 cuclleradetes de caramel líquid
- 250 g d'aigua
Utensilios Thermomix
Pasos de la receta
Posa el sucre, la llet i els ous al got i barreja 2 min 30 seg/40°C/vel 3. Mentrestant, posa 1-2 culleradetes de caramel líquid al fons de 6 motlles de flam. Reparteix la mescla als motlles.
Renti el got.
Posa l'aigua al got i escalfa 5 min/100°C/vel 1. Mentrestant, tapa els motlles amb paper d'alumini i posa'ls al recipient Varoma.
Posa el Varoma tapat sal seu lloc i programa 11 min/Varoma/vel 1.
Deixa refredar els flams durant una hora abans de posar-los a la nevera i llavors que refredin mínim unes 4 hores.
Per desemmotllar, pasa un ganivet pel voltant de cada motlle deixant que surti una mica de sucre cremat per facilitar que es desemmotlli bé.
Posa un platet a sobre i dona la volta.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.