Turrones

#Navidad 22 diciembre 2019


Ja arriba el nadal i no hi ha res millor que preparar els dolços a casa. Saps quins ingredients hi poses i són del tot naturals.


Us proposo tres turrons que són un clàssic a les nostres taules: el turró d'avellana (molt semblant al de Xixona), el de Yema i el de xoxolata cruixent (xocolata amb arròs inflat), segurament el preferit de la majoria de nens.


Espero que us animeu a fer-los i sorprengueu els vostres familiars, amics, o a vosaltres mateixos.


Bones festes!


TORRÓ D'AVELLANA




Després de triturar els 15 segons a velocitat 6, al tornar a programar velocitat sense temps, a mi m'ha trigat 30 segons a aconseguir aquesta textura, que és la ideal.



Llavors poses la pasta a un motlle (en el meu cas a la meitat d'un tetrabrick tallat longitudinalment, hi poses un full de paper de cuina a sobre i un tetrabrick ple per tal que faci pes. El poses a la nevera 30 min - 1 hora i estarà llest.




TORRÓ DE YEMA




TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT