Turrones
#Navidad 22 diciembre 2019
Ja arriba el nadal i no hi ha res millor que preparar els dolços a casa. Saps quins ingredients hi poses i són del tot naturals.
Us proposo tres turrons que són un clàssic a les nostres taules: el turró d'avellana (molt semblant al de Xixona), el de Yema i el de xoxolata cruixent (xocolata amb arròs inflat), segurament el preferit de la majoria de nens.
Espero que us animeu a fer-los i sorprengueu els vostres familiars, amics, o a vosaltres mateixos.
Bones festes!
TORRÓ D'AVELLANA
Després de triturar els 15 segons a velocitat 6, al tornar a programar velocitat sense temps, a mi m'ha trigat 30 segons a aconseguir aquesta textura, que és la ideal.
Llavors poses la pasta a un motlle (en el meu cas a la meitat d'un tetrabrick tallat longitudinalment, hi poses un full de paper de cuina a sobre i un tetrabrick ple per tal que faci pes. El poses a la nevera 30 min - 1 hora i estarà llest.
TORRÓ DE YEMA
TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT